18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Kłamstwa D. Tuska
lemo1029 • 2014-04-13, 21:12
Nie wiem, czy oglądaliście to, czy nie. Chodzi o ustawę dot. chorych dzieci i sytuacji z okupacji sejmu (w dobrym tego słowa znaczeniu) przez rodziców chorych dzieci oraz same chore dzieci.

Obejrzyjcie i powiedzcie mi, kto się speszył

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ork.Fajny 2014-04-13, 21:19 1
Co do nazwy tematu: Lepiej wymienić słowa prawdy Tuska. Będzie tego mniej. O wiele mniej...
Zgłoś
lemo1029 2014-04-13, 21:21 1
Ork.Fajny napisał/a:

Co do nazwy tematu: Lepiej wymienić słowa prawdy Tuska. Będzie tego mniej. O wiele mniej...

regulamin wymaga wpisania tematu oraz opisu materiału
Zgłoś
Black-Sheep 2014-04-13, 21:33 5
Wkurwia mnie, że poprzez taki szantaż ludzie mogą wyłudzać od władzy większy socjal. Jednak to nie jest słabość tej konkretnej władzy jaką mamy (imo premier poradził sobie z tym najlepiej jak mógł, czyli zwiększył im te zasiłki, ale nie aż tak jak oni żądali), a demokracji. Ten, kto wymyślił tę akcję z sejmu powinien zawisnąć, a przynajmniej dostać dożywotni zakaz brania udziału w życiu politycznym.

I jeszcze kawał, który był kiedyś na sadolu:
-Czym się różni gej od matki z niepełnosprawnym dzieckiem?
-Gej ma partnera.
Zgłoś
T................h 2014-04-13, 21:47
Jakim prawem oni chcą trzymać te warzywa przy życiu za moje pieniądze? Ja na to zgody nie wyrażam!
Zgłoś
RockyWood 2014-04-13, 22:08
@up

to uważaj żeby teraz ktoś nie doniósł o chęć popełnienia morderstwa
Zgłoś
ks.Zenon 2014-04-13, 22:23
dokąd ten świat zmierza
Zgłoś
lemo1029 2014-04-13, 22:30 1
czarna-owco a dlaczego ich pensje i diety są w chuj wysokie?
dlaczego każdy, kto dopcha się do rządowego koryta ma darmowe helikoptery, samoloty, własnych szoferów, nie płacą za taxi i jeszcze mają immunitet?

jeśli mi odpowiesz na te wszystkie pytania z sensem, przyznam Ci rację i postawię zimne piwo, ba flaszkę
Zgłoś
Black-Sheep 2014-04-13, 23:59
lemo1029, założenie jest takie, że jeśli będą mieli legalny hajs, to nie będzie ich kusić do brania łapówek.

Wracając jeszcze do tematu: przeanalizujmy co premier mógł w tej sytuacji zrobić kiedy w sejmie pojawili się ci rodzice:
a) Powiedzieć: "Chuja dostaniecie" i nie dać ani grosza, to potem wszystkie media by na nim psy wieszały jaki to nieczuły na ludzką krzywdę, matki by tam siedziały do oporu, aż w końcu policja musiałaby interweniować, a wtedy, to już polityczny koniec dla wszystkich ludzi, którzy kiedykolwiek uścisnęli mu rękę.
b) Zgodzić się na wszystko co postulują - też by stracił, bo się ugiął i przyznałby, że jednak zapomniał o jakiejś grupie społecznej, dodatkowo pod sejm zaczęli by przychodzić inni poszkodowani przez los. Plus kolejny wydatek z budżetu. Gdyby był on chociaż jednorazowy, ale to trzeba będzie płacić im dożywotnio i nic się nie zanosi, by liczba takich rodzin się miała zmniejszyć, wręcz przeciwnie. A myślicie, że kiedykolwiek jakaś demokratyczna władza w Polsce odważy się tknąć te zasiłki i znowu obniżyć, bo budżet nie wyrabia?
c) Rozwiązanie pośrednie, na które się zdecydował, czyli zminimalizowanie strat.

Takie już uroki demokracji (a nie konkretnych ludzi sprawujących władzę), nie mam pojęcia jak Polska może wyjść z tego błędnego koła.
Zgłoś
lemo1029 2014-04-14, 7:20 1
To odpowiedz mi jeszcze na jedno - biorą kasę, miliardy na duperele, nic nie wnoszące ustawy, igrzyska olimpijskie, które są u nas zbędne. A dług publiczny rośnie. Który jednak i ty spłacasz.

A co do łapówek i legalnego hajsu. Czy legalnym jest okradanie, mnie, ciebie, innego sadola, babki o kulach lub twojego rodzica? Aby tylko im się żyło lepiej?
Nawet nie potrafi nasz premier odpowiedzieć o swoich dochodach, odpowiedź zdawkowa, że on pani do kieszeni nie zagląda.

Jednak premier, prezydent oraz rząd powinni dawać dobry przykład i dobrze kierować państwem, a nie kraść na prawo i lewo i bronić się immunitetem.

Gdyby byli tacy dobrzy jak oni mówią takie coś jak immunitet byłby im niepotrzebny.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem