Okazało się, że to nie bombowce tylko bombowiec, nie przepędził tylko przeleciał obok i nie był w gotowości do ostrego powstrzymywania czegokolwiek bo był nieuzbrojony.
Propaganda kacapska w zderzeniu z rzeczywistością.
I jeszcze mnie hamburgerowcem nazywasz, choć ci pokazałem, że się mylisz.
Nie warchol się już, ty gówno wiesz, więc nie rzucaj się, że inni wiedzą odrobinę mniej gówna od ciebie.
Zamotałeś się chłopaku. Jeszcze mógł mieć podwieszone pod kadłubem, czego na tym filmie nie widać. Mniejsza z tym. Widzisz, uprawiasz propagandę, być może nieświadomie. Bo gdybyś napisał tak:
"Rosjanie podali bla bla bla. Teraz patrzcie jaki filmik podali do wiadomości publicznej Amerykanie" - wszystko by było ok. A ty niestety wyciągasz wnioski o propagandzie jednego kraju, opierając się na propagandzie innego kraju. Jedni i drudzy chuje a ty się dajesz wplątać w te gierki. Wszystko opierając na filmiku, który 3 dni czekał na zamieszczenie w necie. No weź się zastanów trochę.
Zarzucasz mi, że sieję propagandę niczym media reżimowe Kim Dzong Una ponieważ napisałem, że bombowiec nie był uzbrojony. A nie był, co doskonale widać na filmie.
Nie trzeba siedzieć w militariach i znać konstrukcje wszystkich radzieckich samolotów aby wiedzieć jaki typ uzbrojenia ma SU-24. Wystarczyło przed napisaniem komentarza poświęcić kilka minut na lekturę specyfikacji maszyny dostępnej w sieci. Istnieją dziesiątki, jeśli nie setki, profesjonalnych portali tematycznych. Nawet Wikipedia, by ci służyła pomocą, gdybyś wykazał minimum inicjatywy.
I jeszcze mnie hamburgerowcem nazywasz, choć ci pokazałem, że się mylisz.
Edit
Niepotrzebnie wdałem się w polemikę z trollem wychwalającym socjalizm.
szał
Nie kurwa, ty masz monopol na prawdę. Do tego monopol na prawdę ma tylko USA.
Na chuj się wpierdalasz, skoro ja piszę do konkretnej osoby w konkretnej sprawie? Co żeś dodał do tej dyskusji frustracie? Kto tu kogo oskarża o kłamstwa?
Lecz się człowieku.
Wskaż mi cymbale chociaż jedno zadnie, które tu napisałem i jest propagandą?
Zarzucasz komuś propagandę sam ją uprawiając.
Za to ty jesteś wystarczająco naiwny żeby wierzyć że pilotem wyłączy się aegisa (którego pewnie nawet nie "włączyli") Ach i ta twoja super znajomość wojskowości, no dosłownie tytan działań strategicznych, który sprowadza sytuację do absurdu typu "szanse 1 okręt vs ...". Podpowiem: amerykańce nie puszczają okrętów pojedynczo w czasie działań wojennych.Czy też już po tej stronie jesteś, że jeden okręt USA jest niezwyciężony a Rosjanie nie mają środków by go zniszczyć? Na serio jesteś tak naiwny?