Dwoje policjantów nie daje sobie rady z jednym śmieciem, dobra mordeczka to nagrywa i ciągle straszy pobiciem policjanta, a wszystko kończy się tylko na obiecankach.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobra typ drze pizde co zrobi nic noe zrobil pizda ale moim zdaniem ta pseudo policja powinna w pierwszych 20 sekundach miec opanowana sytuacje szarpia sie z nim jak matka z lobuzem wiecej ambarasu i wiecej materialu filmowego dla kolegow bez sensu typowe dzialania polskiej policji kilku jednemu nie daja rady a powinno byc na odwrotjal dla mnie zenada. Ps sorki za bledy ale nie mam pl klawi i troszke najbi hehe pozdrawiam stary sadol
Taka jest właśnie obsrana gównem polakolandia- patusy mogą wszystko, a policjant nie może nic. Wyjebane mam w ten kraj i spierdalam chociażby do Kazachstanu albo Afganistanu.
Tak pierdolicie o tym USA że tam to od razu strzelają i się nie pierdolą ale tam często mają kamerki na sobie a już na pewno w radiowozach w Polsce kamerek nie ma a jak już to tylko w drogówce więc u nas policjant zawsze będzie osrana że ktoś go oskarży o nadużycie władzy lub o nieuzasadnione użycie broni...
Co za debilny komentarz tego patusa. Aż głowa boli.
Wrzucił w neta, bo liczył że każdy go poprze a nie zdaje sobie sprawy, że tylko się ośmieszył.
Ehh.
A swoją drogą patrole kobiet to się nadają tylko i wyłącznie, żeby jeździć do szkół i uczyć dzieci znaków drogowych. Do niczego kurwa więcej. Współczuję wszystkim mężczyznom, którzy za współpartnera mają babę. Psychicznie to musi być przejebane.
Wrzucił w neta, bo liczył że każdy go poprze a nie zdaje sobie sprawy, że tylko się ośmieszył.
Ehh.
A swoją drogą patrole kobiet to się nadają tylko i wyłącznie, żeby jeździć do szkół i uczyć dzieci znaków drogowych. Do niczego kurwa więcej. Współczuję wszystkim mężczyznom, którzy za współpartnera mają babę. Psychicznie to musi być przejebane.
Skończcie pierdolić z tymi ostrzeżeniami o nadużycie władzy widzieliśmy co się dzieje z policjantami którzy zakatowali chłopa na śmierć co zostało nagrane na kamerze z paralizatora i co nic ledwo zwolnienie z pracy a przełożonych awansowali.
Mam nadzieje że dożyje czasów gdzie taki sebix z miejsca dostanie paralizatorem, gazem bohater komentator, a Tusk kulkę w czoło.
Serio... ?
To, że policjanci prowadzą to zatrzymanie bardzo nieudolnie to jedno.
Druga sprawa nagranie obciąża zarówno zatrzymywanego jak i nagrywającego. Co do zatrzymywanego może zostać mu przypisane opór przy aresztowaniu i naruszenie nietykalności cielesnej policjantów. Natomiast co do drugiego osobnika znieważenie funkcjonariusza policji na służbie oraz groźby karalne.
A później jeden z drugim będzie nawijał jaka to policja zła i dojebali mu za niewinność bo przecież ON NIC NIE ZROBIŁ.
To, że policjanci prowadzą to zatrzymanie bardzo nieudolnie to jedno.
Druga sprawa nagranie obciąża zarówno zatrzymywanego jak i nagrywającego. Co do zatrzymywanego może zostać mu przypisane opór przy aresztowaniu i naruszenie nietykalności cielesnej policjantów. Natomiast co do drugiego osobnika znieważenie funkcjonariusza policji na służbie oraz groźby karalne.
A później jeden z drugim będzie nawijał jaka to policja zła i dojebali mu za niewinność bo przecież ON NIC NIE ZROBIŁ.
Cvelture znów uskutecznia ból odbytu po stosunku analnym i jak zawsze ciśnie po kobietach po raz kolejny udowadniając, że woli chłopców.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów