Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
".... do policji nie idą specjalnie wyselekcjonowani inteligenci,"...
Do policji dostają się ci, którzy wpasowują się w klucz odpowiedzi na testach. A, że te testy maja odłowić "odpowiedniego" kandydata (dającego się manipulować itp) to już zupełnie inna kwestia.
Jakbyś był policjantem to byś miał gówno do gadania. Umówmy się co do jednego - do policji nie idą specjalnie wyselekcjonowani inteligenci, jest to zbieranina delikatnie mówiąc tych, którym nie wyszło. I nie to, że tak mi się wydaje. 3 kolesi, których pamiętam ze średniej szkoły pracuje w policji. I uwierz - orły to nie były, sam się jeżę, jak pomyślę, że tacy ludzie "służą i chronią"...
No ale każdy z nas za dzieciaka chciał być policjantem albo strażakiem.
Całe szczęście że to tylko Sebix z osiedlowej ławki a nie jakiś gej/lewicowiec/wegan/feministka/transwestyta bo wtedy by się okazało że w Polsce łamane są prawa człowieka a amnesty interntional by grzmiało o swobodach obywatelskich i opresyjności polskiego PISolandu.
Ojeju, jacy wy biedni i uciśnieni przez wszystkich
Żal patrzeć jak niewyszkolona i bezradna jest polska policja.
Dwoje policjantów nie daje sobie rady z jednym śmieciem
A dziwi cię czemu nie dają sobie rady? Uwaga podaje odpowiedź:
POLSKA
Zrobią mu chwyt a on upadnie i seba zaskarży policję na miliony...zapomniałeś jak to ochroniarz jakiś czas temu postrzelił złodzieja a ten został inwalidą...w Polsce (resztę doczytaj w guglach)? Co by się działa z policją to mogę sobie wyobrazić...Ty to chyba wczoraj się rodziłeś
Nie dziwię się, ze jest brak policjantów, nie dość, że więcej już płacą w biedronce to prawo jest tak pojebane, że szkoda gadać. W USA to się nie pierdolą, no i w Rosji też: tam nie ma kurwa noszenia bluz jp czy coś. Tylko u nas niedojebaniec z patologicznej rodziny ma więcej praw niż policjant i nie mogą porządnie reagować - a jak już zareagują to sprawy co sie ciągną latami "bo seba dobry nie winny".
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów