Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa prawidłowo wyszkolony gliniarz zrobi chwyt i sam się kładziesz.
A temu debilowi co tak się stawiał powinni dołożyć z 5 lat za wywijanie. Nagrywający też z dwójkę powinien przytulić.
Dla przykładu. A policjanty kurwa do szkoleń, do szkoleń!!!
Nic nowego nie da się napisać, więc powtórzę banalną prawdę. Cebulowa policja jest nieudolnie zarządzana, fatalnie przeszkolona i niedofinansowana. Nie cieszy się też poważaniem u cebulowych mieszkańców cebulandii. No bo jak ma się cieszyć, skoro jej akcje to skrajności - albo akcje typu interwencja u Igora Stachowiaka, albo kabaret jak na powyższym nagraniu.
Weź ty kurwa się od Izraela odwal, co?
Co post to o Izraelu napierdalasz antysemito. Cebula to cebula tamto.
Żyd ci krzywdę zrobił, że taki cięty jesteś?
Skup się na pucowaniu kibli u Abdula w jego kebsie a od żydów się odczep.
skądinąd wiem że policjanci mają ich naprawdę dość, ale takie popierdolone czasy
gównorównouprzywilejowań i równouprawnienia
a nagrywający nie miał chyba nigdy pały policyjnej w dupie,
szkoda
Do Policji "dziś" to chyba najgorsze łajno umysłowe idzie... Ile oni tam na podstawie zarabiają?
abc
Jak bym był policjantem i miał iść na patrol kobietą to bym robotę rzucił. Ile ten biedaczyna (sam tez niezbyt ogarniający) się przez nią wstydu najadł
Jakbyś był policjantem to byś miał gówno do gadania. Umówmy się co do jednego - do policji nie idą specjalnie wyselekcjonowani inteligenci, jest to zbieranina delikatnie mówiąc tych, którym nie wyszło. I nie to, że tak mi się wydaje. 3 kolesi, których pamiętam ze średniej szkoły pracuje w policji. I uwierz - orły to nie były, sam się jeżę, jak pomyślę, że tacy ludzie "służą i chronią"...
Kurwa do Policji to najgorsze łajno umysłowe idzie... a ile oni tam teraz podstawy mają?
Do Policji "dziś" to chyba najgorsze łajno umysłowe idzie... Ile oni tam na podstawie zarabiają?
abc
Potwierdzam, patrz wyżej.
Ale i tak to jeszcze chuj, jak dla mnie mistrzostwem świata była akcja gdzie policjantka - na służbie- zostawiła swoje dokumenty w kiblu jak zmieniała podpaskę i tym się chciała wytłumaczyć kolesiowi którego miała wylegitymować.
W cywilizowanym kraju taki sebix powinien zostać powalowny w kilka sekund z ryjem w glebie. No ale widać że tak się tutaj nie da a struże prawa za każdym razem pocą się ze strachu czy czasem ktoś ich nie pozwie za naruszenie uprawnień. No popierdolone.
Ja pierdolę ale amatorka. Pacyfikowany klient mógł nie raz odebrać broń i powiem więcej, gdyby mnie jakiś policjant zaczął dusić to w obronie własnej bym go z jego broni zastrzelił.
o kurwa ale logika
-jako wolny człowiek masz prawo popełniać przestępstwa pod groźbą kary
-popełniaj przestęstwo
-spotkaj się z oporem policji
-uznaj to za naruszenie wolności
-zabij policjanta w obronie własnej który próbował zapobiec przestępstwu
-policjant naruszył Twoją wolność usiłująć zapobiec popełnieniu przestępstwa
-uniewinnienie
-profit
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów