Dwoje policjantów nie daje sobie rady z jednym śmieciem, dobra mordeczka to nagrywa i ciągle straszy pobiciem policjanta, a wszystko kończy się tylko na obiecankach.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ta baba tam kurwa bardziej przeszkadza niż pomaga
Ale tak to patusy mają osiedlowe. Drze pizdę i szczeka jak piesek podwórkowy.
Do tego policjantka kurwa tam potrzebna jak kotwica na nodze w basenie. Policjant kurwa też pizda kolejna co się sra użyć chociażby gazu. No i Sebastian wyklęty co nauczony całe życie, że moja racja jest bardziej mojsza i zamiast grzecznie się poddać to walczy a potem zdziwiony jak mu na komendzie się spadnie ze schodów kilka razy i jeszcze mu dojebią czynną napaść albo i coś lepiej.
Czyli w skrócie: pojebanie z poplątaniem.
Te baby w policji to się nadają do robienia kawy, ploteczek, zmiany podpaski co najwyżej. No a jeśli się sprawdzą to mogą siedzieć z suszarką gdzieś na wylotówce i mandaty wlepiać za chodzenie na czerwonym.
No i chuj, że 45kg baba przebiegnie szybciej tor przeszkód na teście sprawnościowym od 100kg gościa jeśli w praktyce chuja to znaczy kiedy trzeba obezwładnić przeciwnika.
Do patroli i prewencji kurwa powinni dawać chłopów tylko a baby niech sobie kurwa spisują zeznania na komendzie bo to kolejny film pokazujący, że pomimo nowoczesnego świata i twierdzenia wielu środowisk różnice fizyczne między kobietą a mężczyzną istnieją i są kurwa ogromne.
Ale tak to patusy mają osiedlowe. Drze pizdę i szczeka jak piesek podwórkowy.
Do tego policjantka kurwa tam potrzebna jak kotwica na nodze w basenie. Policjant kurwa też pizda kolejna co się sra użyć chociażby gazu. No i Sebastian wyklęty co nauczony całe życie, że moja racja jest bardziej mojsza i zamiast grzecznie się poddać to walczy a potem zdziwiony jak mu na komendzie się spadnie ze schodów kilka razy i jeszcze mu dojebią czynną napaść albo i coś lepiej.
Czyli w skrócie: pojebanie z poplątaniem.
Te baby w policji to się nadają do robienia kawy, ploteczek, zmiany podpaski co najwyżej. No a jeśli się sprawdzą to mogą siedzieć z suszarką gdzieś na wylotówce i mandaty wlepiać za chodzenie na czerwonym.
No i chuj, że 45kg baba przebiegnie szybciej tor przeszkód na teście sprawnościowym od 100kg gościa jeśli w praktyce chuja to znaczy kiedy trzeba obezwładnić przeciwnika.
Do patroli i prewencji kurwa powinni dawać chłopów tylko a baby niech sobie kurwa spisują zeznania na komendzie bo to kolejny film pokazujący, że pomimo nowoczesnego świata i twierdzenia wielu środowisk różnice fizyczne między kobietą a mężczyzną istnieją i są kurwa ogromne.
Ja pierdolę ale amatorka. Pacyfikowany klient mógł nie raz odebrać broń i powiem więcej, gdyby mnie jakiś policjant zaczął dusić to w obronie własnej bym go z jego broni zastrzelił.
To bardziej wygląda na małego mężczyznę z pedalską fryzurą. Dawniej było o bezkarności policji, teraz jest bezradność.
Zastanawia bardziej jakim cudem napisałeś tak obszerny komentarz w niecałe dwie minuty.
Zastanawia bardziej jakim cudem napisałeś tak obszerny komentarz w niecałe dwie minuty.
siwybis napisał/a:
gdyby mnie jakiś policjant zaczął dusić to w obronie własnej bym go z jego broni zastrzelił.
emocje jak przy zbieraniu ogórków
I tak się kończą akcje, że policjant się sto razy zastanowi zanim cokolwiek zrobi, bo "zawieszą mnie i będę się latami sądził, bo zrobiłem siniaka patolowi, który zamiast się grzecznie położyć i nie fikać postanowił pokazać jakim jest ziomem na dzielni", albo "jedzie na mnie samochód, mimo znaków się nie zatrzymuje ale chuj tam, niech mnie potrąci, bo nie daj Boże zastrzelę kierowcę bandytę i po karierze".
Jprdl, krótka piłka, polecenie od gliniarza "nie stawiaj oporu" i jak nie słucha, to idziemy w tango jak chcesz tańczyć, strzał w powietrze a potem w nogę. Nie uspokoi się prawdziwy gangus a pizda jak ten koleś (i większa pizda co to nagrywała) momentalnie spotulnieje z zasikanymi majtami.
Ale mamy jak mamy i nie obwiniam gliniarza, bo on się bardziej boi konsekwencji za zadrapanie patusa niż samego patusa. System...
Jprdl, krótka piłka, polecenie od gliniarza "nie stawiaj oporu" i jak nie słucha, to idziemy w tango jak chcesz tańczyć, strzał w powietrze a potem w nogę. Nie uspokoi się prawdziwy gangus a pizda jak ten koleś (i większa pizda co to nagrywała) momentalnie spotulnieje z zasikanymi majtami.
Ale mamy jak mamy i nie obwiniam gliniarza, bo on się bardziej boi konsekwencji za zadrapanie patusa niż samego patusa. System...
Będzie niezłe odszkodowanie dla policjantów za to co im patyk zrobił - zwyzywał a potem czynnie stawiał opór i naruszył nietykalność funkcjonariusza na służbie.
woytasw napisał/a:
Będzie niezłe odszkodowanie dla policjantów za to co im patyk zrobił - zwyzywał a potem czynnie stawiał opór i naruszył nietykalność funkcjonariusza na służbie.
Ja bym jeszcze nagrywającego podciągnął pod grożenie funkcjonariuszowi.
Tak dla zasady bo jako rudy kutas lubię podpierdalać.
Najlepsza końcówka - osiedlowe "moherki" zaczynają kwestionować nagrywanie i ciapek kończy transmisję
No i kurwa po chuj oni noszą ten gaz i broń? Nie stosuje się do poleceń, stawia opór przy aresztowaniu to gazem po oczach i spokój, zero cyrków, szarpaniny, i święty spokój. A oczka poszczypią, poszczypią i przestaną.
Wstyd kurwa, że tak policja chce walczyć z przestępczością. A ta paniusia to już całkiem nie ma pojęcia co robić. Po to właśnie jest gaz (i ostra amunicja).
Wstyd kurwa, że tak policja chce walczyć z przestępczością. A ta paniusia to już całkiem nie ma pojęcia co robić. Po to właśnie jest gaz (i ostra amunicja).
Tak to powinno wyglądać: 2 razy komenda, w przypadku braku reakcji 7 strzałów, w tym zero ostrzegawczych:
Gość natychmiast zaniechał oporu, a tu bawią się w "proszę mnie nie gryźć", "byłby pan łaskaw się położyć". No kurwa śmiech na sali.
Gość natychmiast zaniechał oporu, a tu bawią się w "proszę mnie nie gryźć", "byłby pan łaskaw się położyć". No kurwa śmiech na sali.
Nic nowego nie da się napisać, więc powtórzę banalną prawdę. Cebulowa policja jest nieudolnie zarządzana, fatalnie przeszkolona i niedofinansowana. Nie cieszy się też poważaniem u cebulowych mieszkańców cebulandii. No bo jak ma się cieszyć, skoro jej akcje to skrajności - albo akcje typu interwencja u Igora Stachowiaka, albo kabaret jak na powyższym nagraniu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów