📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Egipcjanie w dalszym ciągu składają ofiary z ludzi, ale w bardziej wyrafinowany sposób...niż w czasach kiedy mieli Żydów na zmywaku ....
Quero4 napisał/a:
Jakich obrażeń doznali uczestnicy na karuzeli?
W takich wypadkach doznają w kółko takich samych.
Quero4 napisał/a:
Jakich obrażeń doznali uczestnicy na karuzeli?
Wszystko z nimi w porządku.
W Egipcie mają znakomitych specjalistów od zakładania opatrunków.
Robota czasem potrafi wykończyć ale rozumieniem polskiego bhpowca gdyby mieli kask to by przeżyli
Muzyczka z Superfroga (Piramidy). Poczułem się 30 lat młodszy. Łap browara.
Panie kapitanie Orzeł wylądował!
Zer'aThul napisał/a:
Muzyczka z Superfroga (Piramidy). Poczułem się 30 lat młodszy. Łap browara.
Dokładnie. Gra, której popularny wtedy Mario powinien buty czyścić. Stylistykę Super Froga widać w wydanych kilka lat później Wormsach 2 z 1997 roku. Nie rozumiem, czemu Team 17 nie pociągnął tematu dalej i nie robił sequeli, bo gra jest po prostu genialna.
Właśnie dlatego nie chodzę na tego typu gówna i nigdy dziecka też nie puszczę.
Opie, dzięki! Właśnie miałem pytać. Pamiętałem ten motyw ale pół dnia myślałem skąd. Łap browara!
Zgasło im światełko
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów