📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Jakie skurwysyny
Bądź czujny, bo ciągle cię obserwują
A apropo te psy to jakieś pizdy mój to by się na pewno rzucił ..
A apropo te psy to jakieś pizdy mój to by się na pewno rzucił ..
Ale ta Czarna spierdalała, aż cyce musiała trzymać.
2.25 wieje gejem na kilometr, a już sama ucieczka i wpadanie sobie w ramiona.... Po za tym dobra akcja, koszmar z dzieciństwa, też bym spierdolił
Zawsze zastanawiało mnie to co by sie stało gdybym takiego typa/dziewczynke z windy w strachu i nerwach uszkodził. A gdyby zamiast uciekać pierwszym odruchem byloby sie bronić i zaatakować takiego dowcipnisia? Sąd? Albo niechcący zabić kopniakiem w głowe? Są eksperci?
mnie tam bardziej ciekawi ile dali za te szkło hartowane, które tyle razy zostało rozbite
Mnie bardziej zastanawia co by się stało gdyby ofiara dowcipu doznała uszczebku na zdrowiu. Zawał, złamana kończyna itp.
ZetarXenil napisał/a:
Mnie bardziej zastanawia co by się stało gdyby ofiara dowcipu doznała uszczebku na zdrowiu. Zawał, złamana kończyna itp.
Wtedy ten filmik mialby 1000 piw wiecej
Kurwa, czemu nigdy mi sie takie rzeczy nie przytrafiaja..
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów