And remember, respect is everything!Wolę już kk, niż szariat w państwie. Trzeba przyznać, że jeśli odrzucimy KK, islam zacznie się wpierdalać drzwiami i oknami tak jak to się stało w Europie zachodniej, a oni więcej kasy garną, niż wszyscy księża. Więc ja bym został przy swoim.
scotpila
na chuj się pocisz i odmóżdżasz naród, skoro wystarczy wpisać w google "opodatkowanie kościoła" i widać jaki siejesz ciemnogród
isidorus.net/show/prawo,7,Opodatkowanie_kosciolow_oraz_osob_duchownych...
Kurwa te skurwysyny żyją na koszt państwa, nie płacą podatków chociaż mają nadmiar pieniędzy a w dodatku odmóżdżają naród i sieją wszędzie ciemnogród, nietolerancję i zacofanie a później się dziwią skąd ta nagonka na Kościół i robią z siebie kozły ofiarne. Już nie mogę patrzeć ani słuchać jak to kurewstwo się panoszy i narzuca wszystkim dookoła swoje poglądy. Jebać kk
Generalnie kościół rzymskokatolicki jest dosyć mocno związany z cywilizacją łacińską, naszą dosyć szczególnie, ponieważ Polska nigdy się go nie wyparła.Wolę już kk, niż szariat w państwie. Trzeba przyznać, że jeśli odrzucimy KK, islam zacznie się wpierdalać drzwiami i oknami tak jak to się stało w Europie zachodniej, a oni więcej kasy garną, niż wszyscy księża. Więc ja bym został przy swoim.
Jak wspomniałem, tutaj są pokazane odosobnione przypadki i sama góra. Zdziwiłbyś się, ile może harować zwykły ksiądz, zwłaszcza w małych parafiach, gdzie nie ma wikariuszy do pomocy.I teraz popatrz z szacunkiem na takiego darmozjada, który nic nie robi i żyje sobie jak bogacz podczas gdy przeciętny obywatel zapierdala nawet 12 godzin dziennie i ledwo mu do końca miesiąca starcza
Chyba przeceniasz dzisiejsze czasy. Trudno o większą bzdurę niż to, co powiedziałeś. Kościół przetrwał Nerona, przetrwał reformację, przetrwał wiele wojen, w tym wojny światowe, przetrwał komunizm, faszyzm i narodowy socjalizm, to czego ma się teraz obawiać? Tolerancyjnych, politycznie poprawnych, bezpłciowych eurosocjalistów? Bandy pedałów? Czy może takich gimbusów, jak ty?dni kościoła są policzone