Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
WIĘC DO KURWY NĘDZY NIE ZAMIESZCZAJCIE WIĘCEJ NA PORTALACH TEGO JEBANEGO ZESTAWIENIA, BO JEST ZWYCZAJNIE IDIOTYCZNE.
P.S Jestem wierzący, nie bronię we wszystkim kościoła, jestem za jego opodatkowaniem i sprzeciwiam się wielu innym sprawach w dziedzinie wiary.
Po pierwsze, no i co z tego, że w pierścień, co to jakiś król pan i władca ?
Po drugie chciwość, chodzi o kasę państwową klechę w każdej szkole na etacie i całą zgraję kapelanów za państwowe pieniądze.
Lenistwo - oczywiście, zamiast zająć się tym do czego są powołani, większość pasie brzuchy zamiast pomagać potrzebującym.
Co do pozostałych jak piszesz ogólnie, to ja też ogólnie, wykorzystywanie wiary i pozycji do gwałcenia dzieci, to jednak większe skurwysyństwo niż skorumpowany policjant, czy nauczyciel dewiant.
IDIOTYCZNE to jest nie pokazywanie tej patologii i nie uświadamianie ludziom w jakim gównie siedzą.
na chuj się pocisz i odmóżdżasz naród, skoro wystarczy wpisać w google "opodatkowanie kościoła" i widać jaki siejesz ciemnogród
isidorus.net/show/prawo,7,Opodatkowanie_kosciolow_oraz_osob_duchownych...
Wolę już kk, niż szariat w państwie. Trzeba przyznać, że jeśli odrzucimy KK, islam zacznie się wpierdalać drzwiami i oknami tak jak to się stało w Europie zachodniej, a oni więcej kasy garną, niż wszyscy księża. Więc ja bym został przy swoim.
a co jak ci ktos bedzie wpierdalac islam to sie zgodzisz boś nieśmiały bądź głupi?
scotpila
na chuj się pocisz i odmóżdżasz naród, skoro wystarczy wpisać w google "opodatkowanie kościoła" i widać jaki siejesz ciemnogród
isidorus.net/show/prawo,7,Opodatkowanie_kosciolow_oraz_osob_duchownych...
Ciemnogród to ty jesteś... Ksiądz nie wystawia faktury za usługi czyli nie wykazuje dochodu, więc jaki podatek dochodowy?
a to że musi płacić vat czy akcyzę w towarach to sorry ale kurwa już by było chyba za wiele jak na oszustwa podatkowe gdyby i to omijali.
P.S. ks. Natanek nie jest tu dobrym przykładem, jako jeden z nielicznych pomimo sprzeciwu przełożonych staje po stronie narodu. Radze dokładnie zapoznać się z jego historia i jego wypowiedziami, nie patrząc przy tym na okropną manierę ale na treść. Natanek ma wiele racji tylko nie umie tego ubrać w piękne słówka jak potrafi np. ryży czy dziwisz.
Kurwa te skurwysyny żyją na koszt państwa, nie płacą podatków chociaż mają nadmiar pieniędzy a w dodatku odmóżdżają naród i sieją wszędzie ciemnogród, nietolerancję i zacofanie a później się dziwią skąd ta nagonka na Kościół i robią z siebie kozły ofiarne. Już nie mogę patrzeć ani słuchać jak to kurewstwo się panoszy i narzuca wszystkim dookoła swoje poglądy. Jebać kk
Po pierwsze, nie żyją na koszt państwa, nie możesz mieć pretensji o fundusz kościelny, który rekompensuje zagrabione bezprawnie ziemie.
Po drugie, płacą podatek VAT i podatek dochodowy w formie ryczałtu.
Po trzecie, nikomu kościół nie narzuca poglądów. Generalnie obrazek mówi tylko o górze, a fala krytyki w stylu, w jakim to powiedziałeś jest charakterystyczna dla gimnazjalistów, którzy siedli przynajmniej 3 razy.
Generalnie kościół rzymskokatolicki jest dosyć mocno związany z cywilizacją łacińską, naszą dosyć szczególnie, ponieważ Polska nigdy się go nie wyparła.Wolę już kk, niż szariat w państwie. Trzeba przyznać, że jeśli odrzucimy KK, islam zacznie się wpierdalać drzwiami i oknami tak jak to się stało w Europie zachodniej, a oni więcej kasy garną, niż wszyscy księża. Więc ja bym został przy swoim.
Jak wspomniałem, tutaj są pokazane odosobnione przypadki i sama góra. Zdziwiłbyś się, ile może harować zwykły ksiądz, zwłaszcza w małych parafiach, gdzie nie ma wikariuszy do pomocy.I teraz popatrz z szacunkiem na takiego darmozjada, który nic nie robi i żyje sobie jak bogacz podczas gdy przeciętny obywatel zapierdala nawet 12 godzin dziennie i ledwo mu do końca miesiąca starcza
Chyba przeceniasz dzisiejsze czasy. Trudno o większą bzdurę niż to, co powiedziałeś. Kościół przetrwał Nerona, przetrwał reformację, przetrwał wiele wojen, w tym wojny światowe, przetrwał komunizm, faszyzm i narodowy socjalizm, to czego ma się teraz obawiać? Tolerancyjnych, politycznie poprawnych, bezpłciowych eurosocjalistów? Bandy pedałów? Czy może takich gimbusów, jak ty?dni kościoła są policzone
Wydaje wam się, że to oni są odpowiedzialny za całe zło, ale tak ewidentnie nie jest i przyzna to każdy, który poświęcił choć trochę czasu na poznanie rzetelnych informacji.
Gadacie, jakbyście się za dużo nasłuchali Palikota i naczytali Urbana i jego "Nie!". O waszej inteligencji niestety, nic dobrego nie można napisać, dlatego niczego nie napiszę.
Całując pierścień okazujesz szacunek, bo to głowa kościoła, lecz nie tylko względem osoby, która pełni w danym czasie funkcję papieża, jeżeli całujesz starszą kobietę w rękę to również jest to "Pan i władca"? Druga sprawa to nie pierdol "większość" "dużo", bo zapewne niewielu duchownych znasz. Spotykałem się z księżmi, braćmi i wielka część wywarła na mnie ogromne wrażenie poprzez bezinteresowność oraz chęć pomocy, choć nie świadczę, że istnieją tylko tacy. A ludzie, którzy napierdalają o tym, że księża to gwałciciele, złodzieje, pedofile nie mają rzeczywistego pojęcia w tym temacie. Większość ogląda jebaną telewizję, w której wszystko jest pisane i przygotowywane pod sensację, bo populacja chętniej obejrzy księdza niż górnika-pedofila.. Dlaczego? Bo to wywołuje oburzenie, ludzie pierdolą później po obejrzeniu 3 programów, że księża to zboczeńcy. Co do szkolnictwa to religia nie jest obowiązkowa, chodzi się na nią dobrowolnie, a dlaczego ksiądz ma nie dostawać pieniędzy jeżeli pracuje tak samo jak inny nauczyciel czy katecheta?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów