18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Kler
BongMan • 2012-02-20, 21:18
Siedem grzechów głównych.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
vass 2012-02-20, 22:32 25
Na prawdę się dziwię ludziom, że chodzą do kościoła i wysłuchują kazań tej bandy degeneratów.
Jak już był bym wierzący, to poszedł bym się pomodlić, kiedy nikt tam nie przemawia.
Zgłoś
s................a 2012-02-20, 22:40 69
Kurwa te skurwysyny żyją na koszt państwa, nie płacą podatków chociaż mają nadmiar pieniędzy a w dodatku odmóżdżają naród i sieją wszędzie ciemnogród, nietolerancję i zacofanie a później się dziwią skąd ta nagonka na Kościół i robią z siebie kozły ofiarne. Już nie mogę patrzeć ani słuchać jak to kurewstwo się panoszy i narzuca wszystkim dookoła swoje poglądy. Jebać kk
Zgłoś
Adiro 2012-02-20, 22:45 12
Wolę już kk, niż szariat w państwie. Trzeba przyznać, że jeśli odrzucimy KK, islam zacznie się wpierdalać drzwiami i oknami tak jak to się stało w Europie zachodniej, a oni więcej kasy garną, niż wszyscy księża. Więc ja bym został przy swoim.
Zgłoś
kaiel 2012-02-20, 22:46 1
pójdziecie do piekła!

plotę bzdury

*sypki drift po blacie*
Zgłoś
sowiak92 2012-02-20, 22:46 3
Ten grubas jest z mojej parafii, zapierdalal kiedys u mnie po koledzie to moim starszym na sedes nalal bo jest taki gruby ze nie mogl trafic ;D
Zgłoś
Carol 2012-02-20, 22:46 3
scotpila napisał/a:

Kurwa te skurwysyny żyją na koszt państwa, nie płacą podatków chociaż mają nadmiar pieniędzy a w dodatku odmóżdżają naród i sieją wszędzie ciemnogród, nietolerancję i zacofanie a później się dziwią skąd ta nagonka na Kościół i robią z siebie kozły ofiarne. Już nie mogę patrzeć ani słuchać jak to kurewstwo się panoszy i narzuca wszystkim dookoła swoje poglądy. Jebać kk

Nie słyszałam, żeby VAT-u nie płacili.
Zgłoś
zukennuken3d 2012-02-20, 22:52 3
@up mi tez sie wydaje ze kosciol nie jest opodatkowany, moge sie mylic. nie poszukam bo mi sie nie chce czytac na temat tego chujstwa
Zgłoś
Kagen 2012-02-20, 22:53
Jak już tak jeździmy po czarnych to polecam R.U.T.A. - Hej wielebny bracie na yt.
Zgłoś
Takewon 2012-02-20, 22:56 6
Adiro napisał/a:

Wolę już kk, niż szariat w państwie. Trzeba przyznać, że jeśli odrzucimy KK, islam zacznie się wpierdalać drzwiami i oknami tak jak to się stało w Europie zachodniej, a oni więcej kasy garną, niż wszyscy księża. Więc ja bym został przy swoim.

Jak poradzimy sobie z czarną mafią, to i z tym ścierwem także.
Zgłoś
Kamm 2012-02-20, 22:57
@up
Naślemy mohery na fanatyków islamu.

"Rób to co robisz brat, świat jest dziki
Nie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"
Zgłoś
thewhitestar 2012-02-20, 23:09 1
Za antyklerykalny materiał zawsze piwo ląduje
Zgłoś
s................a 2012-02-20, 23:11 4
Carol napisał/a:

Nie słyszałam, żeby VAT-u nie płacili.

Podatek VAT ciężko pominąć bo jest wliczony w cenę produktów, ale poczekaj, te skurwysyny jeszcze załatwią sobie zniżki. Poza tym VAT to kropla w morzu, bo nie płacą podatków od dochodu, za świadczenia (np. udzielanie chrztu itd.), za ZUS także nie muszą płacić, bo państwo płaci za nich, tak jak za składki emerytalne itd. itp. I teraz popatrz z szacunkiem na takiego darmozjada, który nic nie robi i żyje sobie jak bogacz podczas gdy przeciętny obywatel zapierdala nawet 12 godzin dziennie i ledwo mu do końca miesiąca starcza
Zgłoś
kaiel 2012-02-20, 23:18 1
ja pierdolę ,trzeba było zostać księdzem ,a teraz to pożal sie Palikotowi

plotę bzdury

*sypki drift po blacie*
Zgłoś
Plecionkarz 2012-02-20, 23:52 1
Jak byłem mały to wciskali mi ten cały kit z wiarą i się głupi dawałem na to nabrać. Współczuję tym którzy cały czas tkwią w tym i nawet przez chwilę nie przyjdzie im na myśl, że wierzą tylko dlatego, że ktoś im kiedyś to zakodował jak byli mali i naiwni.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów