Przyszedł jebany do szatni Wacha i zaczął sprawdzać jego rękawice, chora sytuacja, czy nie było od tego odpowiednich ludzi? Widać jak Kliczko zjada naszego zawodnika wzrokiem i stawia go w niezręcznej sytuacji. Rzekomo wypełnienie rękawic było niewłaściwe, jak się później okazało wszystko było w porządku.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Tak się robi. Od Wacha też gościu stał u Kliczki w szatni, niestety Wach nie ma od tego brata. Piwko za Wacha, dał rade, ma ten swój półksiężyc twardy
To element gry psychologicznej.
Kurwa! W szkolę mamy małą szatnie dla 30 chłopa, a on całą tylko dla siebie!
Człowiek z obozu rywala musi albo może(nie jestem pewien) skontrolować rękawice zawodnika i patrzeć jak mu bandażują ręce, ja tam nic nie słyszałem żeby tą rękawice potem badali...
od tej sławy mu się w dupie poprzewracało ....
Wach zachował się jak ostatnia szmata przewracając Klitchke w klinczu. W ogóle, paskudna walka, Wach wyprowadził tylko jedną serię ciosów i zasapał sie jak ruski traktor.
wilku zamiast stac powinien zajebać temu bucowi !
W miedzy czasie do rekawic kliczka wpierdolili podkowy
Tak to jest, że najwięcej mają dopowiedzenia Ci co wiedzą nie grzeszą na dany temat. Przed każdą walką jest wyznaczana osoba z obozu danego boksera do obserwacji bezpośrednich przygotowań przeciwnika do walki: ma prawo oglądać bandażowanie dłoni i nadgarstków, również przyjrzeć się rękawicom przeciwnika i w razie wątpliwości zgłosić komisji nieprawidłowości. W tym przypadku komisja przychyliła się od zastrzeżeń Kliczki i felerne rękawice nie zostały oficjalnie nie dopuszczone do walki.
Danyy napisał/a:
W tym przypadku komisja przychyliła się od zastrzeżeń Kliczki i felerne rękawice nie zostały oficjalnie nie dopuszczone do walki.
No to w końcu przychyliła się czy zostały dopuszczone (czy tam "nie zostały nie dopuszczone", jak wolisz)?
chuja gówno warta prawda w tym opisie.. jak się okazało rękawice były do pizdy i komisja to potwierdziła, jak gdzieś tam na youtubie ktoś napisał - dobrze, że nie zarzucili Wachowi jakiegoś przekrętu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów