Warto zobaczyć wielkiego mistrza ledwo stojącego na nogach. Wrzucam całą walkę, ale niecierpliwi mogą przewinąć do 2:30.
Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.Uprzedzając wszelkie komenty i głodne pierdolenie, bracia Kliczko i tak są światowej klasy sławami a to miało miejsce prawie 10 lat temu i każdy bokser niewiem jak dobry i tak dostał wpierdol via Cassius Clay (Ali) vs. Joe Fraizer
Zajebista walka swoją drogą, można całość znaleźć na YT. A co do samego filmiku tutaj, to miałem w zamiarze pokazanie, że (mimo swojej bezsprzecznej dominacji w wadze ciężkiej) Kliczka da się pokonać. Co więcej, da się go znokautować na początku walki. A co do pierdolenia, że to było niemal 10 lat temu - nie widzę związku. To akurat powinno przemawiać za Władimirem, bo był w szczycie formy i miał na koncie 40 wygranych walk.
darujcie sobie to "pierdolenie hejterów" przed każdym filmikiem.
Moja myśl była taka, że chociaż nie wiem jak dobry będzie jeden zawodnik (w tym wypadku Kliczko, a w moim przykładzie Ali) i czy będzie to szczyt formy czy też nie ZAWSZE znajdzie się jakiś inny, który mu wpierdoli (Sanders, Fraizer).