Warto zobaczyć wielkiego mistrza ledwo stojącego na nogach. Wrzucam całą walkę, ale niecierpliwi mogą przewinąć do 2:30.
Warto zobaczyć wielkiego mistrza ledwo stojącego na nogach. Wrzucam całą walkę, ale niecierpliwi mogą przewinąć do 2:30.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Uprzedzając wszelkie komenty i głodne pierdolenie, bracia Kliczko i tak są światowej klasy sławami a to miało miejsce prawie 10 lat temu i każdy bokser niewiem jak dobry i tak dostał wpierdol via Cassius Clay (Ali) vs. Joe Fraizer
Zajebista walka swoją drogą, można całość znaleźć na YT. A co do samego filmiku tutaj, to miałem w zamiarze pokazanie, że (mimo swojej bezsprzecznej dominacji w wadze ciężkiej) Kliczka da się pokonać. Co więcej, da się go znokautować na początku walki. A co do pierdolenia, że to było niemal 10 lat temu - nie widzę związku. To akurat powinno przemawiać za Władimirem, bo był w szczycie formy i miał na koncie 40 wygranych walk.
Zajebista walka swoją drogą, można całość znaleźć na YT. A co do samego filmiku tutaj, to miałem w zamiarze pokazanie, że (mimo swojej bezsprzecznej dominacji w wadze ciężkiej) Kliczka da się pokonać. Co więcej, da się go znokautować na początku walki. A co do pierdolenia, że to było niemal 10 lat temu - nie widzę związku. To akurat powinno przemawiać za Władimirem, bo był w szczycie formy i miał na koncie 40 wygranych walk.
Moja myśl była taka, że chociaż nie wiem jak dobry będzie jeden zawodnik (w tym wypadku Kliczko, a w moim przykładzie Ali) i czy będzie to szczyt formy czy też nie ZAWSZE znajdzie się jakiś inny, który mu wpierdoli (Sanders, Fraizer).
darujcie sobie to "pierdolenie hejterów" przed każdym filmikiem.
Nie chodzi o hejtowanie tylko o rozsądne podejście do tego co widzisz.
Moja myśl była taka, że chociaż nie wiem jak dobry będzie jeden zawodnik (w tym wypadku Kliczko, a w moim przykładzie Ali) i czy będzie to szczyt formy czy też nie ZAWSZE znajdzie się jakiś inny, który mu wpierdoli (Sanders, Fraizer).
zgodziłbym się z Tobą gdyby nie pl.wikipedia.org/wiki/Rocky_Marciano
zgodziłbym się z Tobą gdyby nie pl.wikipedia.org/wiki/Rocky_Marciano
Ale w amatorach miał 4 porażki
No dobra poddaję się
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów