Głębokie spojżenie w oczy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Wach wygląda jak równorzędny przeciwnik, przynajmniej na tym straszonku
Kurwa spisek! Kliczkowie ustawiają walki, pewnie też nokautują przeciwników trotylem na rękawicach... Było jednak pójść studiować w kierunku psychiatrii, wyczuwam w niedalekiej przyszłości wielki popyt na ten zawód.
markop4321 napisał/a:
Głębokie spojżenie w oczy
Czemu admini usuwają posty bez opisu a nie usuwają takiego gówna? Pewnie sami nie potrafią spojżeć
kurwa aż iskry leciały
RTL kanał 247 na N-ce
tam w ogóle niema komentatora...
(Borowczycy itp nie pierdolą, że twarde to tak naprawdę miękkie)
tam w ogóle niema komentatora...
(Borowczycy itp nie pierdolą, że twarde to tak naprawdę miękkie)
mam nadzieje że wach rozjebie całą rosje
Na plus Wacha w tym pojedynku, że obydwaj mają identyczny zasięg ramion [różnie piszą - raz na + dla Wacha raz, że taki sam] i nie będzie musiał ciągle schodzić do półdystansu jak Sosnowski czy Adamek w swoich walkach z Vitalijem [tak, wiem, że Wach walczy z Włodzimierzem]. Wiadomo, umiejętności, doświadczenie [Ma ktoś informacje ile każdy z nich orientacyjnie waży?]. Czynników mnóstwo, ale Adamek czy Sosnowski nie mieli w żadnym aspekcie przewagi więc choć nadzieja się tliła wynik był pewny.
Teraz kibicuję Wachowi nie z nadzieją, że pokaże dobry boks, ale że wygra.
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Teraz kibicuję Wachowi nie z nadzieją, że pokaże dobry boks, ale że wygra.
Niema tego żeby pies kury pierdolił a kogut stał z boku !!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów