Głębokie spojżenie w oczy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Komentarze znawców boksu i tego kto wygra uważam za otwarte !
walka chyba w tą sobotę i pewnie polsat sport
Czekałem aż podadzą sobie dłonie ale się kurwa nie doczekałem.To będzie wojna!!
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
no to moze ja zaczne
ekhem... jak na walce tez bedzie tak szczeke prezentowal to wroze mu szybka przegrana. przez nokaut:/
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
10 listopada w Hamburgu
jak ja bym chciał żeby Mariusz go znokautował, nie mogę patrzeć na to jak Kliczko niszczą boks ustawianymi walkami
Oni tak sobie stoją, a czarny im portfele skroił
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów