Głębokie spojżenie w oczy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
No i kurwa spotyka się dwóch białych i jest kultura.
A spotkało się jakiś czas temu dwóch czarnuchów i rozpierdol zrobili, a potem trzeba było ich siatką oddzielać.
A spotkało się jakiś czas temu dwóch czarnuchów i rozpierdol zrobili, a potem trzeba było ich siatką oddzielać.
@boolie8830
Chyba cię pojebało, jeżeli uważasz że Kliczko ustawiają walki. W jedyny sposób jaki te walki mogą być ustalane to taki że mówią Kliczce ile jego przeciwnik ma stać na nogach.
Chyba cię pojebało, jeżeli uważasz że Kliczko ustawiają walki. W jedyny sposób jaki te walki mogą być ustalane to taki że mówią Kliczce ile jego przeciwnik ma stać na nogach.
filion napisał/a:
Wach wygląda jak półksiężyc z profilu
to jest słynna sparańska szczęka Leonidasa a nie pólksiezyc jakis
filion napisał/a:
Wach wygląda jak półksiężyc z profilu
Raczej jak Człowiek Szpadel obrońca wszechświata.
SPOJ KURWA RZENIE CHUJU! Spojrzenie!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów