📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
najlepsze, że prawie wszyscy których znam lubią się tak oglądać w kamerkach. xdd
Niedługo może mnie zobaczycie: D
Choć często czują trudność pisząc własne nazwisko.
Niedługo może mnie zobaczycie: D
śliczne ząbki.
A czy to jest legalne? Mam na myśli udostępnianie tych nagrań, byc może głowny bohater tego filmiku nie życzy sobie by to krążyło w sieci ;]
no i chuj, ważne że jest beka xD
Koperek napisał/a:
A czy to jest legalne? Mam na myśli udostępnianie tych nagrań, byc może głowny bohater tego filmiku nie życzy sobie by to krążyło w sieci ;]
This is sadistic! Tutaj nie panować zasady:P
nie idę więcej do Saturna
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów