Licznik leci....
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dobre, takie prawdziwe
Jako ciekawostkę podam:
Według statystyk:
70% Pedofili, to ateiści,
25% Księża,
5% Inni.
Może księża, to też ateiści, tylko ściemniają?
Jako ciekawostkę podam:
Według statystyk:
70% Pedofili, to ateiści,
25% Księża,
5% Inni.
Może księża, to też ateiści, tylko ściemniają?
Biedny malec. Teraz księżulo go będzie klikać w dupę...
Skąd w Polsce tylu ateistów, według statystyk jest ich tylko 6%, czyli logiczne w/g statystyki, ateista=pedofil, coś mi tu nie pasuje.
@Barak
W domu Cię do głosu nie dopuszczali to teraz wyskakujesz tutaj ?
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
W domu Cię do głosu nie dopuszczali to teraz wyskakujesz tutaj ?
@andre48
do procentów to ty sie dotykaj tylko w postaci alkoholu, bo tych z algebry za chuj nie opanowałeś
do procentów to ty sie dotykaj tylko w postaci alkoholu, bo tych z algebry za chuj nie opanowałeś
Chodzi mi tyko o to skąd te statystyki, a gdzie wierzący pedofile, bo w te 5% to nie uwierzę.
@@andre48
Teraz taka moda, dzieciaczki chcą zabłysnąć i chwalą się, że są niby ateistami. A tak to zapierdalają na rekolekcje czy inne drogi krzyżowe.
P.S Nie jestem ateistą ani katofilem. Modlę się do Boga nie do księdza.
Teraz taka moda, dzieciaczki chcą zabłysnąć i chwalą się, że są niby ateistami. A tak to zapierdalają na rekolekcje czy inne drogi krzyżowe.
P.S Nie jestem ateistą ani katofilem. Modlę się do Boga nie do księdza.
@Darth Revan: Brawo. Szczerze, bez zadnej ironii. W koncu jakis glos normalosci, a nie w kolko - "katole jestescie glupi, bo wierzycie a ja jestem fajny, bo nie wierze, hohoho"
a ja jestem ateistą z wyboru. nie przeszkadza mi wasz Bóg (nawet napiszę go z dużej litery). jeśli chcecie go czcić to proszę bardzo, każdy powinien żyć tak jak uważa. ale wkurwiają mnie fanatycy (z każdej religii), którzy wciskają ci wiarę na siłę, bo uważają, że to dobre. nie bardzo podoba mi się KK jako instytucja. ale, co ja mogę zrobić? hmm... kanapki.
to takie z zycia wziete.. i od razu pojawia sie usmiech na twarzy i juz nic nie trzeba tlumaczyc...
@S.O.A.D
Nie chce wywoływać jakiegoś niepotrzebnego flejmu, ale jeżeli ktoś uważa się za ateistę to powinien znać pismo święte w takim samym stopniu jaki powinien znać ksiądz:
-Jak możesz przeciw czemuś jak go nie znasz??
Przykład zapytałem się kolegi "ateisty" o przedstawienie przynajmniej jednej bzdury w Piśmie Świętym, które mógłby elegancko,elokwentnie obalić w paru zdaniach. Chłopina się zaczerwienił i tyle było jego ateizmu. Przy następnym spotkaniu przyniósł mi listę taki rzeczy zapewne ściągniętych z neta
Nie lubię osób, którzy kogoś na siłę nawracają.
P.S System of a down zajebista kapela:)
Nie chce wywoływać jakiegoś niepotrzebnego flejmu, ale jeżeli ktoś uważa się za ateistę to powinien znać pismo święte w takim samym stopniu jaki powinien znać ksiądz:
-Jak możesz przeciw czemuś jak go nie znasz??
Przykład zapytałem się kolegi "ateisty" o przedstawienie przynajmniej jednej bzdury w Piśmie Świętym, które mógłby elegancko,elokwentnie obalić w paru zdaniach. Chłopina się zaczerwienił i tyle było jego ateizmu. Przy następnym spotkaniu przyniósł mi listę taki rzeczy zapewne ściągniętych z neta
Nie lubię osób, którzy kogoś na siłę nawracają.
P.S System of a down zajebista kapela:)
Darth Revan,
Tak samo Ty nie jesteś w stanie wyjaśnić logicznie i w miarę elokwentnie, dlaczego wierzysz w Boga i co sprawia, że wydaje Ci się on prawdziwy. Na jeden chuj wychodzi.
IMHO Pismo Święte to fikcja literacka.
Opinia jest jak dupa, każdy ma swoją i jej broni ;p
Tak samo Ty nie jesteś w stanie wyjaśnić logicznie i w miarę elokwentnie, dlaczego wierzysz w Boga i co sprawia, że wydaje Ci się on prawdziwy. Na jeden chuj wychodzi.
IMHO Pismo Święte to fikcja literacka.
Opinia jest jak dupa, każdy ma swoją i jej broni ;p
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów