📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Mariusz Sram Golonko
Nie wiem jak wy, ale ja strzelam na niego focha po dzisiejszym odcinku. Zdecydowanie nie mówił jak jest.
Jedyne co mi się podobało to ta mapa i jak mówił o tym, że czarni nie potrafią stworzyć cywilizowanego państwa, a wg. mnie wręcz niszczą takie państwa po objęciu władzy (przykład USA) i jeszcze nadal pozostają dumni..
Niech lepiej zostaną przy sporcie i muzyce to im w miarę wychodzi np. koszykówka i piłka nożna oraz blues, huj-hop itd;)
Nie wiem jak wy, ale ja strzelam na niego focha po dzisiejszym odcinku. Zdecydowanie nie mówił jak jest.
Jedyne co mi się podobało to ta mapa i jak mówił o tym, że czarni nie potrafią stworzyć cywilizowanego państwa, a wg. mnie wręcz niszczą takie państwa po objęciu władzy (przykład USA) i jeszcze nadal pozostają dumni..
Niech lepiej zostaną przy sporcie i muzyce to im w miarę wychodzi np. koszykówka i piłka nożna oraz blues, huj-hop itd;)
I dojdź tu człowieku gdzieś o wlasnych siłach, staraj, zasuwaj, ciężko tyraj. Taki chuj jak słonia nos. Wszystko już i tak jest ustawione przez dupowłazów. Zamiast kłamać dzieciom że mogą być kim chcą w życiu, odrazu trzeba walić prosto z mostu :
- Kaczka to maks co może z ciebie być.
- Kaczka to maks co może z ciebie być.
Ależ ból dupska. Sami zazdrośnicy. Wy jesteście tak dobroduszni, że pewnie nie załatwilibyście pracy komuś z rodziny, albo odmówili pieniędzy w spadku od dziadka-komucha? Nie sądzę.
Jak dla mnie korzenie mają dobre, w końcu ich rodziny odstawiły teatrzyk pod tytułem "obalamy komunę", nabrało się parę milionów ludzi, za granicą co niektórzy też uwierzyli. Mamy 2013 rok, lepszy standard życia niż przed 1989 - jednakże gdyby naprawdę udało się dokonać reformy władzy to teraz mielibyśmy poziom byłego NRD a nie tworu komuno-kapitalo-łapówko-nepotycznego
Ile KURWA lat można roztrząsywać te same sprawy , komuna , kurwa , sb , kurwa , stalin , kurwa , Katyń , kurwa , oficerzy , kurwa , ruscy , źli , ruscy , złodzieje , ruscy , żydzi , niemcy , KURWA , TVN... Tak to są wydarzenia historyczne Polski , ważne. Trzeba je pamiętać , szanować... ale KURWA na Boga. HISTORYCZNE ! Nie można wkoło o tym pierdolić bo i tak przeszłości nie zmienicie. Lepiej zastanowić się nad przyszłością... i nie stawać , ani po stronie jednej , ani drugiej , tylko stworzyć trzecią. Mam nadzieje że inteligentniejsza część Sadoli rozumie o co Mi chodzi. A jeżeli tak bardzo Wam to przeszkadza ze wuj siostrzeńca wziął go do roboty (Wy też pewnie macie roboty dzieki Cioci , Wujkowi , Szwagrowi , koledze taty itp.)... To weźcie przypnijcie sobie do dupy bombe i to wszystko rozpierdolcie... bo takie rzucanie słów na wiatr Wam sie na nic nie zda... Zaraz będzie ból dupy ze "to przecież media" , 'oni ogłupiają społeczeństwo'... NIE KURWA społeczeństwo same jest GŁUPIE i patrzy co te kurwy pokazują... dają soba manipulować jak szmatami. A gdyby nie społeczeństwo to media nie miałyby racji bytu , bo to z ich portfela wyciągane są pieniądze (oglądalność , reklamy , te sprawy)... Więc wystarczyłoby nie właczać telewizora , radia , nie otwierać gazety...
(Chociaż , swoja droga... wtedy by te kurwy ocenzurowały internet.)
A z reszta , nie chce mi sie już pisac bo pewnie i tak mnie wszyscy debile opierdolą ze "bronie SB-ków" -kurwa , jak rzucanie grochem o ściane.
(Chociaż , swoja droga... wtedy by te kurwy ocenzurowały internet.)
A z reszta , nie chce mi sie już pisac bo pewnie i tak mnie wszyscy debile opierdolą ze "bronie SB-ków" -kurwa , jak rzucanie grochem o ściane.
@Ziaba
Te sprawy trzeba "roztrząsywać" do śmierci ostatniego komucha zasiadającego w publicznych instytucjach.
Ciekawie się składa, że potomkowie działaczy komunistycznych mają lewicowe poglądy... Wynieśli to z domu.
Te sprawy trzeba "roztrząsywać" do śmierci ostatniego komucha zasiadającego w publicznych instytucjach.
Ciekawie się składa, że potomkowie działaczy komunistycznych mają lewicowe poglądy... Wynieśli to z domu.
Zarammoth napisał/a:
Ależ ból dupska. Sami zazdrośnicy. Wy jesteście tak dobroduszni, że pewnie nie załatwilibyście pracy komuś z rodziny, albo odmówili pieniędzy w spadku od dziadka-komucha? Nie sądzę.
Nepotyzm jest fajny co nie? Sól tej ziemi.
Gdyby jeszcze te kurwy zyly lewicowa idea, gdzie na wzor jest stawiane utopijne spoleczenstwo rownosci wszystkich klas. To co nami rzadzi to nawet nie mozna nazwac lewica, to mieszanka skurwysynstwa z chora chwioscia,bez zwracania uwagi w przyszlosc. Dlatego uwazam ze wszystkim tym ,,wladcom" naleza sie brutalne tortury ku uciesze gawiedzi.
Ziaba napisał/a:
Tak to są wydarzenia historyczne Polski , ważne. Trzeba je pamiętać , szanować... ale KURWA na Boga. HISTORYCZNE ! Nie można wkoło o tym pierdolić bo i tak przeszłości nie zmienicie.
Wydarzenia historyczne mają to do siebie, że wpływają na teraźniejszość. Kto nie zna historii jest skazany na jej powtarzanie - a o transformacji ustrojowej w Polsce większość osób chuja wie.
W świadomości zbiorowej jest hasło - odsunięto komuchów od władzy...tylko że nie do końca. Zostały układy i przywileje, które są chronione.
Dlatego w tym kraju może wyjść jakiś potomek/pociotek dawnej nomenklatury (ktoś kogo bieda w dupę nigdy nie zakuła) i prawić tobie i innym farmazony - o tym co powinno się, albo czego nie powinno się. I najgorsze jest - że wielu jełopów im wierzy - bo ma ich za ludzi wiarygodnych.
Żeby stworzyć przyszłość, trzeba uporządkować sprawy bieżące.
Dla mnie Max już trochę przesadza, przecież to nie tylko dzieje się w tv publicznej, ale w całej Polsce. Oczernia TVP za stare czasy. Dla uzupełnienia dla gimbów, Max "dawno temu" (dla gimbów dawno) pracował w TVP i go wypieprzyli na zbity ryj.
Co to ma być? A Lis, jego obecna i była żona. A reszta bandy?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów