📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Powinni im tą farbę na łby wylać.
Mało, za mało ale jest nadzieja że następni nie będą się hamować i będą ostre kopy na ryj!
debile powinni ich zamykac na jakies 10 lat moze by im to wybilo z glowy takie glupie pomysly
Ale was bol a wojownicy wolności, ale nie martwcie sie oni będą walczyc chocbyscie pluli im w twarz B)
Mamy tu dowód, że w Niemczech nie może udać się żadna rewolucja. Wystarczy, że wyskoczą pały, krzykną "Polizei!" i rewolucjoniści pokornie leżą na betonie. Bo jak to tak, stawiać opór policji? To naród wytrenowany do absolutnego posłuszeństwa wobec władzy, dlatego niebezpieczny. Hitler też mógł robić co chciał, bo co władza kazała, dobry, posłuszny Niemiec wykonał. Nawet jak się z tym nie zgadzał.
Ale tam jej pędzlem po ryju na koniec przejechał, bohater narodowy haha
Zamontować pod zderzak promiennik od mikrofalówki, jakaś konkretna przetwornica +1,5kW, podjeżdżasz do takiego delikwenta i włączasz
mazga50 napisał/a:
Łby we wiadrze z farbą maczać i czekać, aż wyschnie.
Lepiej po zanurzeniu łba w wiadrze trzymać. I trzymać. I trzymać.
Aż przestanie machać łapkami.
morda w kubeł !
Pojebane, że kogoś innego za rzucenie kiepa ukarzą mandatem, ale malowanie chodników i ścian farbą jest ok. Niech mi ktoś powie, że to nie jest robione na zlecenie ludzi, którzy mają kasę na takie zabawy i liczą na jakiś zysk z organizowania takiego cyrku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów