📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
miałem kiedyś taką beczkę (wcześniejszy model), wspaniałe auto mimo braku klimy. 25 lat, pierdylion kilometrów przejechanych, a dalej można było zamknąć licznik w trasie
Nie ma się co śmiać. To raczej Polacy bardziej słyną z "patentów" i "Januszowych rozwiązań". Tak nas nauczyło ostatnie 100 a może i więcej lat...
To nie ma wyglądać to ma jeździć
Gówno i Sedes ( merc-SEDES ) pasują do siebie.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
miałem kiedyś taką beczkę (wcześniejszy model), wspaniałe auto mimo braku klimy. 25 lat, pierdylion kilometrów przejechanych, a dalej można było zamknąć licznik w trasie
Miałeś W123 którego następcą był W124.
Na filmie widać W126 czyli popularnego "Araba". Jest to model pozycjonowany wyżej niż wymienione.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów