18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Kłótnia drwali z dzbanem
pieldolnik • 2021-03-25, 14:54
Starszy dzban ma problemy do robotników, którzy wykonywali tylko zlecenie.

Zgłoś
Halman 2021-03-25, 15:01 3
jechać z nimi równo... (zostawiam wam wybór z którymi)
Zgłoś
konradkonradkonrad 2021-03-25, 15:06 17
społeczniaki zasrane a żeby im te drzewo na ryj spadło skoro chcą być tak blisko z naturą
Zgłoś
wwo19994 2021-03-25, 15:20 11
Takim ludziom powinno się odebrać prawa obywatelskie żeby nie mogli głosować. Wiem że może poruszę niektórych ale tak mnie wkurwia te pokolenie żydo komuny ze głowa mała. Kurwy jebane ograniczone umysłowo.
Zgłoś
Borys 2021-03-25, 15:56 3
Po chuj sie w dyskusje wdawac.. Robi swoje i do domu. Jakby jakis kundel ujadal przez balkon to tez by sie zajal uspokajaniem. Wyjebane wiecej powinni miec
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2021-03-25, 16:02 49
To oczywiście wina lewicy że przygłupy walczą o każde drzewo żeby nie wycinać. Od razu skrajne argumenty w stylu: drzewa dają tlen, zaniedługo będziemy pustynią, wszędzie ten beton...
A gdy jakieś drzewo złamie się i kogoś zabije to ten sam przygłup powie: łooo matko, czemu tego nie wycieli wcześniej...
Albo jak ze swoją grażyną będzie stał w korku jadąc na wakacje to będzie psioczył: ło matko, jedna droga nad morze i znowu korki, w tej polsce to nic sie nie buduje...
Zgłoś
robsonx79 2021-03-25, 16:25 22
Coraz więcej tych starych ormowców ostatnio. Swoje przeżyli, a teraz młodszym chcą zasrać ich młodość z zazdrości. I jeszcze waloryzacje emeryturek co chwila. Od kiedy wiem, że moja emerytura to będzie max połowa tego co mają obecnie emeryci, to nie żal mi ich w ogóle.
Zgłoś
razak 2021-03-25, 16:40 3
mógł im powiedzieć, że drzewa miały kontakt z covidem, mohery odrazu zajebały by kagańce na swoje sztuczne szczęki i poszły sie modlić tam gdzie nie ma virusa
Zgłoś
pawel1106 2021-03-25, 16:50 1
Ah te Kłodzko coraz bardziej widać skurwienie umysłowe tubylców
Zgłoś
ra0mir 2021-03-25, 19:06 1
No stare chłopy, ci drwalowie a w dyskusję z dziadkami uderzają... Po co?
Nie wiem, ja chyba za stary już jestem żeby się z debilami na debilny temat kłócić. Ja na wszelkie zaczepki odpowiadam "tak"

Jebać ruskie onuce bez litości.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Zgłoś
BrunerOvned 2021-03-25, 19:13
Jakby tak się przysłuchać dobrze w pierwszym filmie, to mam skojarzenie z przemawiającym Hitlerem...

Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Zgłoś
PsikutaBezS 2021-03-25, 19:17 1
Niemcy też tylko wykonywali rozkazy....

Z drzew robi się pelet, czyli zarabia niezłą kase, proste....
Zgłoś
medyklujleczywchuj 2021-03-25, 19:23 2
Czyzby Klodzko? Najwieksze po świebodzicach gniazdo cyganow na dolnym slasku?
Zgłoś
PsikutaBezS 2021-03-25, 19:45 1
Wycinają i wycinają...

Zgłoś
a................p 2021-03-25, 20:03 1
Ten sam kaliber co debil w parku polujący z kamerką na auto z przyczepą. Niektórzy mają taką ubecką naturę, że muszą się do czegoś przypierdolić, inaczej dzień stracony.

Ten sam kaliber co debil w parku polujący z kamerką na auto z przyczepą. Niektórzy mają taką ubecką naturę, że muszą się do czegoś przypierdolić, inaczej dzień stracony.

robsonx79 napisał/a:

Coraz więcej tych starych ormowców ostatnio. Swoje przeżyli, a teraz młodszym chcą zasrać ich młodość z zazdrości. I jeszcze waloryzacje emeryturek co chwila. Od kiedy wiem, że moja emerytura to będzie max połowa tego co mają obecnie emeryci, to nie żal mi ich w ogóle.

Spokojnie, na szczęście jest covid. Wszystko wyrówna.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów