📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
społeczniaki zasrane a żeby im te drzewo na ryj spadło skoro chcą być tak blisko z naturą
Takim ludziom powinno się odebrać prawa obywatelskie żeby nie mogli głosować. Wiem że może poruszę niektórych ale tak mnie wkurwia te pokolenie żydo komuny ze głowa mała. Kurwy jebane ograniczone umysłowo.
Po chuj sie w dyskusje wdawac.. Robi swoje i do domu. Jakby jakis kundel ujadal przez balkon to tez by sie zajal uspokajaniem. Wyjebane wiecej powinni miec
To oczywiście wina lewicy że przygłupy walczą o każde drzewo żeby nie wycinać. Od razu skrajne argumenty w stylu: drzewa dają tlen, zaniedługo będziemy pustynią, wszędzie ten beton...
A gdy jakieś drzewo złamie się i kogoś zabije to ten sam przygłup powie: łooo matko, czemu tego nie wycieli wcześniej...
Albo jak ze swoją grażyną będzie stał w korku jadąc na wakacje to będzie psioczył: ło matko, jedna droga nad morze i znowu korki, w tej polsce to nic sie nie buduje...
A gdy jakieś drzewo złamie się i kogoś zabije to ten sam przygłup powie: łooo matko, czemu tego nie wycieli wcześniej...
Albo jak ze swoją grażyną będzie stał w korku jadąc na wakacje to będzie psioczył: ło matko, jedna droga nad morze i znowu korki, w tej polsce to nic sie nie buduje...
Coraz więcej tych starych ormowców ostatnio. Swoje przeżyli, a teraz młodszym chcą zasrać ich młodość z zazdrości. I jeszcze waloryzacje emeryturek co chwila. Od kiedy wiem, że moja emerytura to będzie max połowa tego co mają obecnie emeryci, to nie żal mi ich w ogóle.
mógł im powiedzieć, że drzewa miały kontakt z covidem, mohery odrazu zajebały by kagańce na swoje sztuczne szczęki i poszły sie modlić tam gdzie nie ma virusa
No stare chłopy, ci drwalowie a w dyskusję z dziadkami uderzają... Po co?
Nie wiem, ja chyba za stary już jestem żeby się z debilami na debilny temat kłócić. Ja na wszelkie zaczepki odpowiadam "tak"
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Nie wiem, ja chyba za stary już jestem żeby się z debilami na debilny temat kłócić. Ja na wszelkie zaczepki odpowiadam "tak"
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Niemcy też tylko wykonywali rozkazy....
Z drzew robi się pelet, czyli zarabia niezłą kase, proste....
Z drzew robi się pelet, czyli zarabia niezłą kase, proste....
Czyzby Klodzko? Najwieksze po świebodzicach gniazdo cyganow na dolnym slasku?
Ten sam kaliber co debil w parku polujący z kamerką na auto z przyczepą. Niektórzy mają taką ubecką naturę, że muszą się do czegoś przypierdolić, inaczej dzień stracony.
Ten sam kaliber co debil w parku polujący z kamerką na auto z przyczepą. Niektórzy mają taką ubecką naturę, że muszą się do czegoś przypierdolić, inaczej dzień stracony.
Spokojnie, na szczęście jest covid. Wszystko wyrówna.
robsonx79 napisał/a:
Coraz więcej tych starych ormowców ostatnio. Swoje przeżyli, a teraz młodszym chcą zasrać ich młodość z zazdrości. I jeszcze waloryzacje emeryturek co chwila. Od kiedy wiem, że moja emerytura to będzie max połowa tego co mają obecnie emeryci, to nie żal mi ich w ogóle.
Spokojnie, na szczęście jest covid. Wszystko wyrówna.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów