📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To ten słynny opryskus?
Kij z kupą pozwoliłby którejś ze stron osiągnąć przewagę. Niestety nastąpił impas.
krzysieks997 napisał/a:
Wy też jak frajerzy czekaliście do końca filmu jak któryś pierdyknie drugiemu?
Liczyłem na soczyste rozjebanie nosa z główki, ale poziom testosteronu pozwolił tylko na ślinie nie się.
Wsm chyba najbardziej cywilizowany konflikt jaki widziałem w życiu XD nw, czy jestem cywilizowany, ale ja bym zajebal dawno, ale wsm co. Popluli, powyzywali się i poszłi. Nikt nie ma strat. Mordę umyją. Potrafili się kontrolować. Wyrównane ciosy - plujący z butelki się doigrał i drugi kopnął mu zabawkę. Podoba mi się xD
Juz tlumacze zachowanie kitajcow.
Kiedy chinczyk ma dym z drugim chinczykiem i go lekko pchnie, ten upada, zaklada sprawe i wyludza hajs...zazwyczaj ten co pchal tez upada zaraz po tym pierwszym i leza jak te cioty na chodniku nagrywani przez gapiow.
Tak wiec plucie, poniewaz nie moze spowodowac bezposrednich obrazen, stalo sie tam popularna forma konfliktu
Kiedy chinczyk ma dym z drugim chinczykiem i go lekko pchnie, ten upada, zaklada sprawe i wyludza hajs...zazwyczaj ten co pchal tez upada zaraz po tym pierwszym i leza jak te cioty na chodniku nagrywani przez gapiow.
Tak wiec plucie, poniewaz nie moze spowodowac bezposrednich obrazen, stalo sie tam popularna forma konfliktu
No i można z kulturą nie trzeba się bić odrazu
krzysieks997 napisał/a:
Wy też jak frajerzy czekaliście do końca filmu jak któryś pierdyknie drugiemu?
Ta
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów