kobieta podczas pyskówki o miejsce parkingowe spryskuje mlekiem samochód... nie mam pomysłu jak to logicznie wytłumaczyć...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
kobieta podczas pyskówki o miejsce parkingowe spryskuje mlekiem samochód... nie mam pomysłu jak to logicznie wytłumaczyć...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kurła, bardziej mnie obrzydza, że ktoś to musiał puknąć skoro produkuje mleko
choć może to z pryszczy tryska
a co tu tłumaczyć? zwykła czynność
Mordy wojny koronawirus to jak wytłumaczyć logicznie?
Mordy wojny koronawirus to jak wytłumaczyć logicznie?
Zbysław napisał/a:
a co tu tłumaczyć? zwykła czynność
Twoja stara zawsze tak tryska na samochody na parkingu, kiedy cię odbiera z przedszkola?
MalcolmX napisał/a:
Twoja stara zawsze tak tryska na samochody na parkingu, kiedy cię odbiera z przedszkola?
Zbysław ma 2 ojców. Obaj złomiarze.
Nic nadzwyczajnego. Typowa przebrzydła klacz, która dostała pierdolca z powodu braku bolca.
Brawa dla chłopa za opanowanie, kulturę i nie naśmiewanie się z chorej psychicznie wariatki...
Nie trzeba rodzić dzieciaka, żeby mieć mleczne cyce. Niektóre kobiety potrafią produkować mleko bez wcześniejszego porodu.
Brawa dla chłopa za opanowanie, kulturę i nie naśmiewanie się z chorej psychicznie wariatki...
masiur napisał/a:
kurła, bardziej mnie obrzydza, że ktoś to musiał puknąć skoro produkuje mleko
Nie trzeba rodzić dzieciaka, żeby mieć mleczne cyce. Niektóre kobiety potrafią produkować mleko bez wcześniejszego porodu.
Co w tym dziwnego? Sam tryskam budyniem na samochody
Dojna krowa
Danielitto napisał/a:
Dojna krowa
Krowa ma lepsze wymiona niż ta niedorozwinięta raszpla.
I mleko od krowy przynajmniej da radę wypić.
BundyR napisał/a:
Gdzie Ty to wynajdujesz człowieku
Nudzi mu się.
Już pewnie tyle w życiu spróbował że szuka czegoś nowego.
może tak znaczy terytorium, skoro namleczyła autko to teraz jej autko
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów