📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak widać w związkach homoseksualnych różnie bywa (po polsku: w związkach pedalskich)
Jak doczytałem, że w więziennej kuchni to już zrozumiałem dlaczego się nie pierdolili w tej sytuslacji. Gorąco było.
Teraz oboje będą głodni i tyle mają z tej szarpaniny
Podobne do żeńskich walk w kiślu...
takisobie2 napisał/a:
Wygląda na hotel dla pracowników. Samo zycie. Pewnie typ miał juz w zwyczaju brania zarcia bez pytania i komuś puściły nerwy. Tez mam takiego jednego. Jak tylko widzi coś do opierdolenia w zasięgu ręki, to sobie bierze i w chuju ma czy jest u kogoś w chacie czy w aucie. Wychodzi z załozenia ze skoro lezy to niepotrzebne i i moze. I gówno mu kto co zrobi, bo w zjebanej Europie nalezy do gatunków chronionych i chuj.
Być może, ma ochotę na Carolinkę reaper? Szybko się oduczy a dla niewprawionego chilliheada, ostra sraczka murowana.
Szary_Jeleń napisał/a:
Ja mieszkam we 3 osoby w 200m2 i jest ciasno. Jak Ty to kurwa wytrzymałeś?
4 miesiące na ośmiu metrach kwadratowych. Kurwa, doła szło wyłapać, ale chuj. Teraz jest juz git tylko watroba w chuja leci
[ Dodano 2024-06-28, 02:21 ]
EinsZweiPolizei napisał/a:
Wygląda na fińskie więzienie. Ty w swoim hotelu też masz strażników z bronią?
A wystarczyło przeczytać nizej, ale po co. Na strazników nie zwróciłem uwagi, a na tym hotelu co mieszkałem vartija była. Jakieś mundurki mieli i zabawki tez więc mozna się pomylić a fińskiego az tak nie umiem zeby przeczytać, ze vankila to więzienie. Riihimaen, ok, wiem, bo tam mieszkałem jakiś czas. Fajne miasteczko. Nie takie zadupie jak obecne.
takisobie2 napisał/a:
4 miesiące na ośmiu metrach kwadratowych. Kurwa, doła szło wyłapać, ale chuj. Teraz jest juz git tylko watroba w chuja leci (...)
Czaję, masakra.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów