Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wpuścili gówno do kraju i będą za nich płacić.
Mała poprawka, będziemy, a w zasadzie już to robimy.
Jestem od urodzenia polakiem i jak kurwa widzę co dostają oni i w jakich kwotach, to chuj mnie strzela.
...
Polska wpuściła do kraju Konia Trojańskiego, który zniszczy nas od środka.
Już Nas niszczy Decyzje, które zostały podjęte, były podejmowane jak to zwykle bywa, za Naszymi plecami.
No ale, u Nas się tak przelewa, że rozdawać można... Ludzie nie kumają, że na przestrzeni czasu jest to dla Nas katastrofa. Nas po prostu na to nie stać. W tej chwili co 9-my (lub 10-ty) człowiek w Polsce to Ukrainiec (wg statystyk licząc tych niby-wojennych oraz tych, którzy byli wcześniej, choć te statystyki pewnie też zakłamane), i jak taki rząd w końcu zrozumie swój błąd to i tak h*ja zrobi, bo jest ich Tu zdecydowanie za dużo żeby można było coś zrobić. Wtedy wojna rozegra się Tu, na ulicach, wojna domowa.
Podaj adres. Skoro wiesz o takim przypadku, to podziel się wiedzą z nami.
To żadna nowość, moi znajomi pozbyli się uchodźców przy pomocy Policji, bo wzięli pod dach na 2 tygodnie, po tym okresie poprosili, żeby się wyprowadzili, jak to było ugadane, a oni do nich, żeby sami spier**lali. Takich przypadków pewnie jest wiele.
trzeba pomagać ale z rozsądkiem
No bo talerz zupy dla osoby, której być może rozjebało całą chałupę i przywędrowała wiele kilometrów z mizernym bagażem podręcznym to faktycznie wykracza poza wszelkie kurwa proporcje. Jebnijcie się w łeb wszyscy przyklaskujący temu zjebowi z filmu. Myślicie, że ci ludzie wyciągnęli szczęśliwy los na loterii, bo mogą w cywilizowany sposób zjeść ciepły posiłek?
myślisz że oni przyszli po tę zupę bo ją tak bardzo lubią ,,,oby ciebie spotkał taki los ,,,
Brzydzę się takimi kurwami! To ludzie śmieci ale takich parchów jest sporo w każdej społeczności. Roszczeniowość "rodakow" bo ja jestem Polak, mi się należy i chuj z resztą... Życzę każdej takiej kurwie przeżycia trudnych chwil gdzie potrzebna będzie bezinteresowna pomoc kogoś obcego.
Nie pasuje kurwie, niech nie wspiera, nie pierdoli a zajmie się swoim podwórkiem. Rząd nas dyma jak bure suki, tu te parchate kurwy mają pole do popisu.
Naród wspaniały, tylko ludzie kurwy!
Sam sobie zamówię pizzę póki mnie jeszcze stać. Bo za rok o tej porze to pewnie pójdę na śmietnik za pizzerią wyjeść sobie okruchy z kartonu i żeby chociaż trochę sosiwa zostało do tego.
Takie durne komentarze tylko zabijają w ludziach chęć zawalczenia o cokolwiek.
Pier***ona mentalność niewolników!
I myślenie typu siedź cicho ni nie wychylaj się rób to co ci każą, łaź w maseczce bo inni też łażą.
Wychowywanie spolegliwego pierdolniętego społeczeństwa od dziecka na bajeczkach o pokornym cielęciu co dwie matki ssie,
a potem pokornie daje się prowadzić na rzeź
no i pozamiatane no i cześć!
Chcesz zupę to kurwa idź do pracy i sobie kup.
Pierdolone polskie roszczeniowe karaluchy. Nasłuchają się morawieckieo i później tylko dej bo mi się należy.
Wiadomo ze nasi krajanie którzy przyszliby tam na sępa bo darmoszka a nie chcą pracować to sam bym nic nie dał .
Ale z drugiej strony jeśli byliby Ci tacy co są w potrzebie to warto by było dać i pomoc a jeśli nie pomogli to już upainskie skurwysynstwo by było .
Dziwie się ze tak łatwo łatwo i jedni drudzy dajecie tak łatwo się napuszczać na siebie , to tylko o waszej podatności na manipulacje pokazuje . Nie chce obrażać ale proszę was . Zacznijcie kurwa myśleć samodzielnie .
Z dwóch stron słyszy się o upaincach i o naszych rodakach , ale nie znaczy ze jak jest jedna czarna owca w stadzie to całe trzeba wyrżnąć . Wiele się słyszy o jednych i drugich ale po co mam przytaczać . Ja gdy myśle o ukrach widzę obrazek ze stycznia jak we Lwowie sobie święto urodzin bandery robią . A tfu scierwa
Polacy sa SLUGAMI narodu ukrainskigo a polacy maja spelniac kazde zyczenia ukraincow.
Kazdy kto uwaza inaczej to kurwa, kacap i ruski agent (ironia)
W tym, że nie spierdala przed wojną, umie język Polski, od ręki dostanie robotę i może sobie zarobić.
Więc niech wypierdala do roboty zarobić na zupę, a jak ma jakieś obiekcje to niech zdycha z głodu, śmiecia i pasożyta mniej, a dla normalnej części społeczeństwa lepiej. Jakby przy mnie zaczęli rozlewać zupę jakimś pierdolonym nierobą "soli" tej cebulowej ziemi to ja bym ich opierdolił, bo nie życzę sobie żeby takie mendy wpierdalały za moje.
Jebać państwo socjalne i wszystkich socjalistów, bym was najchętniej ładowarką do pieca ładował na utylkę, co za tupet kurwa. Gaz podrożał to by się kurwnioxy na coś przydały w formie opału, przynajmniej raz w życiu.
Nie dość, że żyją za cudze to jeszcze mają czelność mordę otwierać, mądrzyć się i pierdolić swoje gówno warte racje, które są kompletnie odcięte od rzeczywistości. Podstaw funkcjonowania świata taki ameb nie rozumie, a kurwa pierdoli, tfu wam na ryj.
Jak mnie to wkurwia
takie typ jak ty widzą tylko jedno bo ja pracuję to kurwa jestem panem świata idioto jebany każdy pracuje bo musi ! ale na jakąś godność dla każdego człowiek przysługuje ! a jak żałujesz komuś jedzenia bo jest czarny czy kurwa menel czy starsza pani ! to jesteś jebanym chwastem ! i możesz pracować i zarabiać jebane miliony i tak jesteś zwykłym śmieciem ! bo masz w głowie tylko bo ty pracujesz ^że się tacy kurwa sieją sami !
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów