KACAPY i UKRY =Wpuścili gówno do kraju i będą za nich płacić.
Jestem od urodzenia polakiem i jak kurwa widzę co dostają oni i w jakich kwotach, to chuj mnie strzela.
...
Polska wpuściła do kraju Konia Trojańskiego, który zniszczy nas od środka.
Podaj adres. Skoro wiesz o takim przypadku, to podziel się wiedzą z nami.
I myślenie typu siedź cicho ni nie wychylaj się rób to co ci każą, łaź w maseczce bo inni też łażą.
Wychowywanie spolegliwego pierdolniętego społeczeństwa od dziecka na bajeczkach o pokornym cielęciu co dwie matki ssie,
a potem pokornie daje się prowadzić na rzeź
no i pozamiatane no i cześć!
Więc niech wypierdala do roboty zarobić na zupę, a jak ma jakieś obiekcje to niech zdycha z głodu, śmiecia i pasożyta mniej, a dla normalnej części społeczeństwa lepiej. Jakby przy mnie zaczęli rozlewać zupę jakimś pierdolonym nierobą "soli" tej cebulowej ziemi to ja bym ich opierdolił, bo nie życzę sobie żeby takie mendy wpierdalały za moje.
Jebać państwo socjalne i wszystkich socjalistów, bym was najchętniej ładowarką do pieca ładował na utylkę, co za tupet kurwa. Gaz podrożał to by się kurwnioxy na coś przydały w formie opału, przynajmniej raz w życiu.
Nie dość, że żyją za cudze to jeszcze mają czelność mordę otwierać, mądrzyć się i pierdolić swoje gówno warte racje, które są kompletnie odcięte od rzeczywistości. Podstaw funkcjonowania świata taki ameb nie rozumie, a kurwa pierdoli, tfu wam na ryj.
Jak mnie to wkurwia