Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dlatego jak cudownie wejść do dużego, pustego domu, bez żadnych spermozrzutów i bez żadnej złośliwej narośli wokół cipy. Jak chcę sobie poruchać, to jest mnóstwo chętnych i samotnych panien. Wystarczy tylko w miarę wyglądać i być zadbanym. Nikt nie pierdoli nad głową, robię co chcę i kiedy chcę. Wielkie mi rzeczy się stały, że zapłacą nadbagaż. Trzeba było siedzieć razem i to ogarniać. Ja też nie latam co tydzień i nie wiem gdzie co kliknąć, a przepisy potrafią się zmieniać co miesiąc. A ty tępa pizdo jak to ogarniasz to trzeba było samemu to zrobić, a nie zwalać później winę na swojego męża, którego niby kochasz, bo tak mówiłaś w kościele albo urzędzie stanu cywilnego. Nic wielkiego się nie stało po prostu zapłacicie kilka stów więcej za lot. To są tylko pieniądze. Właśnie z obawy, że trafię na taką niezrównoważoną psycholkę to nie mam zamiaru się nigdy żenić. W dzisiejszych czasach ludzie w związkach nie potrafią razem rozwiązywać żadnych problemów, a dla mnie to nie jest żaden problem. Problemem jest poważna choroba dziecka, spalony dom, gdy ubezpieczalnia nie chce kasy wypłacić, syn w więzieniu niesłusznie skazany na 10 lat odsiadki, bo był w nieodpowiednim miejscu i nieodpowiednim czasie, czy córka porwana i sprzedana do burdelu. A nie kurwa kilka stówek za nadbagaż. I o to tyle wrzasku? Dajcie niebiosa żebym ja codziennie się tylko z takimi "problemami" zmagał. Jak obserwuje ludzi, to wszyscy w związkach są sfrustrowani i roszczeniowi. Napatrzyłem się na swoich znajomych. Tam to dopiero inby potrafiły się odstawiać. Dlatego po co się razem męczyć, lepiej być samemu.
Pierdolisz jak pojebany. Idź
Ja nigdy tymi liniami dla biedaków nie latałem i zawsze miałem bagaż w cenie
pewnie on nagrywał, bo to nie pierwsza sytuacja
Ale wiesz, że w tych pięknych minionych czasach to wszyscy wieszali w domu obrazki babierza pedofiliona jak to mówisz... Myślałeś może o tym, że to staruszek cię wykorzystywał jednak a nie babierz... Może to sobie wyparłeś ?
Co do reszty to masz rację
nie wyszło ci jego pociśniecie w ogóle nie do taktu. typ dobrze pisze ale ty jesteś pewnie głupi dzieckiem co siedzi u matki i tatusia na garnuszku tak samo jak barbiturina czy chuj wie jak mu tam na imię !
Panie Radosławie 225 masz Pan łeb na karku. Z byłą miałem tak, że co jakiś czas musiała być inba, bo jej się emocje nie zgadzały i byle co potrafiło zdetonować minę. Ja wychodzę z założenia, że problem to jak na łeb coś leci, albo ktoś ci łeb urywa itp, a nie jakieś gówna dnia codziennego typu, że naprawa auta mi się przedłużyła i jej dziś nie zerżnę. XD
wy to na tym sadolu to sami zawodowi ruchacze pewnie masz taka żonkę co ci daje kiedy tylko chcesz zapewne rządzisz ją i robi wszystko co tylko chcesz bo taki męski jesteś. Yyhy na pewno pierdol pierdol ja posłucham. a pewnie siedzisz pod pantoflem tak jak połowa żonatych i stękacie !
To dostała z liścia
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów