Rano poszedłem sprawdzić czy nic nie wypłynęło. Była tam. Zimna i przemoknięta, bidulka. Wziąłem ją i wysuszyłem. A tamta głupia cipa dalej szuka.
Rano poszedłem sprawdzić czy nic nie wypłynęło. Była tam. Zimna i przemoknięta, bidulka. Wziąłem ją i wysuszyłem. A tamta głupia cipa dalej szuka.
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bo ja sądzę, że chyba nie, kurwa jak można nie umieć napisać poprawnie "wyrzuciłam z czwartego piętra"
ponad 30 lat, a głupsze od dziecka w przedszkolu
Czy kurwa wasi rodzice czują dumę z was?
Bo ja sądzę, że chyba nie, kurwa jak można nie umieć napisać poprawnie "wyrzuciłam z czwartego piętra"
ponad 30 lat, a głupsze od dziecka w przedszkolu
hehehehehehe
z tego co się orientuję piętra z reguły piszemy rzymskimi cyframi i z tego co pamiętam z przedszkola VI to raczej 6, a nie 4
a "p." to skrót od słowa piętro
widzę, że masz mentalność starego zgreda... aż strach pomyśleć co będzie jak będziesz w moim wieku (napiszę arabskimi co byś zrozumiał 31 lat)
i jak będziesz miał w końcu dziewczynę zrozumiesz, że czasem nie tylko majtki latają i że w związku kurwa nie zawsze rzyga się tęczą
i tak - moi rodzice są ze mnie dumni
hehehehehehe
z tego co się orientuję piętra z reguły piszemy rzymskimi cyframi i z tego co pamiętam z przedszkola VI to raczej 6, a nie 4
a "p." to skrót od słowa piętro
widzę, że masz mentalność starego zgreda... aż strach pomyśleć co będzie jak będziesz w moim wieku (napiszę arabskimi co byś zrozumiał 31 lat)
i jak będziesz miał w końcu dziewczynę zrozumiesz, że czasem nie tylko majtki latają i że w związku kurwa nie zawsze rzyga się tęczą
i tak - moi rodzice są ze mnie dumni
Wyjdziesz za mnie?
Wyjdziesz za mnie?
na teksty typu: pokaż cycki czy wracaj do kuchni mam setkę odpowiedzi
ale tutaj nie mam riposty
1:0 dla Ciebie
Zapytał czy wyjdziesz za niego?
Wynieść śmieci
hehhehhehheehehehehehehe
to tym bardziej 1:0 dla niego
mały edit: śmieję się na głos i jak zawsze miłe zakończenie dnia
oczami za niego nie wyjdzie bo liżemy se razem pipy
heh... to nie jest sadystyczne, to jest po prostu "niesmaczne"
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów