Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pewnie najpierw ją sprowokował a potem dla atencji nagrali.
Chuj w dupę tym co ją nagrywali.
Ochujałeś? Niech wypierdala, mają rację chłopaki.
Co ty pierdolisz. Chuj Ci w dupę.
Jakże polityczne dyskusje, czy ten post był przypadkiem?
Nie, takie posty nie są przypadkiem. Wrzucasz filmik z dupy, dodajesz opis że 'Ukrainiec cośtam' i sadolowi debile dostają pierdolca, zalewając wątek hektolitrami antyukraińskiego gówna. A Putin się cieszy. A jeśli sam nie jesteś debilem to kasujesz parę rubli. A jak jesteś, to tylko chuja warte wirtualne piwa.
W końcu polaczek może poczuć się jak pan i może powyżywać się na babie której 1000km stąd ruska rakieta rozpierdoliła dom, ale polaczkowi to nie przeszkadza bo cóż to za piękna chwila w końcu czuć się od kogoś lepszym
Ooo, białorycerz z inklinacjami banderowskimi. Ty razem z nią na drugą stronę Dorohuska.
Z Niemieckiego miasta Polak każe wypierdalać Ukraińce.
Fajnie się tam bawicie w tym Breslau...
ty jesteś nie dojebany dziwne ze cię jeszcze nie zbanowali Admini to tu śpią albo banują mądrych ludzi......
O nie! Nie ZSRRaj się
Dancio zdaje się że uczyłeś się z ukraińskich książek. Powiedz mi kim trzeba być żeby usprawiedliwiać skurwysyństwo ukraińców jakie nam zrobili? Jakim trzeba być zwyrodnialcem żeby zarzynać dzieci kobiety w ciąży w tak wymyślny sposób. Polscy nawet po Wołyniu nie zrobili tyle złego ukraińcom co oni nam ,nawet włączając w to akcję Wisła.
Przecież tu nie ma usprawiedliwiania a zwykłe uświadomienie, że decyzje ludzi, rządzących, społeczeństw mają konsekwencje w odniesieniu do innych narodów.
Polaczki zresztą są nie wiele gorsi od ukraińców w swoim zachowaniu i zachowują się równie histerycznie za granicą.
Pamiętam jak z mojego miasta zniknęły patusy bo pojechały za granicę do roboty i tam albo się dorobili i przestali cwaniakować albo poszli do pierdla.
Dzisiaj mentalnie zresztą Polacy to też cwaniaki i w stosunku do ukraińców zachowują się jak wschodni niemcy do Polaków po fali emigracji z PL.
tobie chuj w dupę! ukraincy się sadzą jakby u siebbie byli a jak ktoś im wytknie że mają się zachowywać inaczej to wielka obraza! niech wypierdalają do siebie!!
Nacjonalisci sa, na szczescie, tak, kurwa, glupi, ze nie stanowia wiecej zagrozenia
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów