📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:24

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mamy te pedalskie mistrzostwa JEWropy w kopanie worka po trawie i patrzcie jak ogólnie się biali potrafią zebrać aby drzeć masowo mordę i się spuszczać nad 11 pedałami w krótkich spodenkach ale jak im gw🤬cą obywatelki to c🤬ja mogą, c🤬ja robią i się dają r🤬ać jak p🤬dy którymi są.
Igrzysk i chleba.
Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
Igrzysk i chleba.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
Velture napisał/a:
ale jak im gw🤬cą obywatelki to c🤬ja mogą, c🤬ja robią i się dają r🤬ać jak p🤬dy którymi są.
Może te obywatelki tego chcą. Nikt, kto nie poczuł gorącego 40cm k🤬sa w dupie nie powinien o tym decydować.
Velture napisał/a:
Mamy te pedalskie mistrzostwa JEWropy w kopanie worka po trawie i patrzcie jak ogólnie się biali potrafią zebrać aby drzeć masowo mordę i się spuszczać nad 11 pedałami w krótkich spodenkach ale jak im gw🤬cą obywatelki to c🤬ja mogą, c🤬ja robią i się dają r🤬ać jak p🤬dy którymi są.
Igrzysk i chleba.
Ty pewnie byłeś z tych co brali zwolnienia z w-fu w szkole 😂
Lexter napisał/a:
Dokładnie, bo tak to by wiedział, że chłopców na boisku jest nie 11 a.w sumie 23
Lexter napisał/a:
Nigdy nie miałem zwolnienia z WF-u i mam kategorię A w książeczce wojskowej.
Za moich czasów zwolnienia z WF-u brały upośledzone psychicznie bananowe dzieci. Normalni nawet nie wiedzieli, że coś takiego istnieje.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie