Narzędzia w obronie człowieka.
Narzędzia w obronie człowieka.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nazwa narzędzia jest w chuj mylącą, bo niejednemu taki klucz klepki w głowie poprzestawiał.
Nie ma to jak kluczem nastawnym dobrze jebnąć w łeb.
Nazwa narzędzia jest w chuj mylącą, bo niejednemu taki klucz klepki w głowie poprzestawiał.
Może i tak, kurwa, ale mnie zawsze taka akcja kojarzy się z Włochami i pierdolonymi tamtejszymi komuchami, zabijającymi porządnych ludzi (czytaj: nie czerwonej chołoty ale normalnych, chcących żyć z pracy a nie rządowego rabunku) za pomocą 5.5kg kluczy Hazet 36.
Macie tu artykuł:
cdn.ug.edu.pl/78015/sergio-ramelli-bohater-historii-ktora-wciaz-budzi-strach/
Już wtedy skurwiele na jewrejskiej smyczy pokazały co znaczy ta "ideologia równości". Teraz mamy jeszcze gorzej. Tak więc, Zulu-Gula, uważaj co piszesz bo karma nie śpi...
Wygląda na to, że Cing-Ciong sam się położył, bo nie chciał dostać drugi raz.
dokładnie tak się robi jak masz już dosyć
dokładnie tak się robi jak masz już dosyć
Działa na normalnych, ale wytłumacz to jebanym czarnuchom zanim zaczną po tobie skakać.
ktoś umie po skośnemu i napisać co oni ona mówiła?
Po skośnemu tak ...
管理员像拉屎一样操狗
... Ale jak to będzie po Polsku to nie wiem ...
Tylko czemu bohater bez broni rzuca się do innego typa z bronią ?
Jeśli ktoś trzyma w ręce nóż wyjdź z założenia że chcę go urzyć.
Potem policji jakoś wyjaśnisz że 3 kule w głowę były jedyną opcją w powtrzymaniu teściowej.
Może i tak, kurwa, ale mnie zawsze taka akcja kojarzy się z Włochami i pierdolonymi tamtejszymi komuchami, zabijającymi porządnych ludzi (czytaj: nie czerwonej chołoty ale normalnych, chcących żyć z pracy a nie rządowego rabunku) za pomocą 5.5kg kluczy Hazet 36.
Macie tu artykuł:
Już wtedy skurwiele na jewrejskiej smyczy pokazały co znaczy ta "ideologia równości". Teraz mamy jeszcze gorzej. Tak więc, Zulu-Gula, uważaj co piszesz bo karma nie śpi...
tak wtedy komuche złe nacjocwele dobre. każda skrajność jest zła. Tylko klucze Hazet pozostają nawet ok.
PS. na pewno nie 5.5 kg. W artykule, który wkleiłeś podają 3.5 kg.
PS 2. Jebać nacjozjebów.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów