18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Kłusownik skatował psa
poligon6 • 2019-11-26, 14:23
Pies, który wpadł we wnyki w okolicach Godzięcina przez 2 tygodnie usiłował się z nich wydostać. Kłusownik po znalezieniu zwierzaka zamiast mu pomóc, próbował go okrutnie zabić.

2 tygodnie – tyle pies spędził z metalową linką, zaplecioną ciasno wokół szyi. Kiedy bezlitosny kłusownik podczas sprawdzania wnyków znalazł psa postanowił zabić zwierzę. Mężczyzna skatował bezbronnego psa, zadając mu liczne ciosy ostrym narzędziem. Kiedy zwierzak był już na skraju przeżycia, kłusownik przeciął linkę i porzucił go.

Swoja droga co to za kłusownik co raz na dwa tygodnie sprawdza wnyki i nie potrafi dobic zwierzyny.

Druga sprawa zeszły sie do kupy dwa leśne szkodniki, kłusownik i bezpański pies. Oba do odstzrału.

Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Zgłoś
mygyry 2019-11-26, 14:30 9
Co on kurwa robopies?
Zgłoś
dżonyłojlker 2019-11-26, 14:40 43
Czytam opis pod zdjęciem i nagle poczułem w serduszku jaskółczy niepokój, patrzę w górę - poligon i wszystko jasne. Kurwa mać, trzymajcie mnie ludzie bo nie wytrzymam.

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
r061071 2019-11-26, 15:11 3
up jak to jest mieć ptasie serce? a pan p6 to satry troll

forza nostra legge
Zgłoś
dżonyłojlker 2019-11-26, 15:15 14
r061071 napisał/a:

up jak to jest mieć ptasie serce?

Lepsze ptasie serce niż ptasi móżdżek.

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
r061071 2019-11-26, 15:23
up co prawda to prawda

forza nostra legge
Zgłoś
qaz123edc 2019-11-26, 15:24 5
Można bez wahania napisać - brak piwa za materiał własny.
Zgłoś
TB303 2019-11-26, 15:25 5

Bólu dupy... Przybywaj!
Zgłoś
SSmołki 2019-11-26, 16:36 18
Żebyście się nie zjebali z tym lamentem o zwierzątkach. Tyle zła na świecie a Ci o pieska płaczą co za banda jebanych ciot
Zgłoś
qaz123edc 2019-11-26, 16:48 12
SSmołki napisał/a:

Żebyście się nie zj***li z tym lamentem o zwierzątkach. Tyle zła na świecie a Ci o pieska płaczą co za banda j***nych ciot

Żebyście się nie zajebali z tym lamentem o bombelkach. Tyle zła na świecie a Ci o gówniaka płaczą co za banda jebanych ciot
Zgłoś
mygyry 2019-11-26, 17:30
Czy cwele wypłakujące tutaj swój ból dupy umieją czytać, ze zrozumieniem?
Zgłoś
TB303 2019-11-26, 17:32
mygyry napisał/a:

Czy cwele wypłakujące tutaj swój ból dupy umieją czytać, ze zrozumieniem?

Ludzie słabi psychicznie oraz ci z niskim ilorazem inteligencji tak mają, że emocje zazwyczaj biorą górę nad rozumem.
Zgłoś
NataliaW 2019-11-26, 18:42 22
Myślenie użytkowników
Mordują, gwałcą, trują, palą ludzi- hahaha ale skwierczy itd
Piesek pobity- ojj eejj ale jest mi przykro, zajebalbym takiego huja
Bardziej się utozsamiacie z psami bo coraz głupsi jesteście.
Zgłoś
qaz123edc 2019-11-26, 18:45 4
mygyry napisał/a:

Czy cwe*e wypłakujące tutaj swój ból dupy umieją czytać, ze zrozumieniem?

A czy ty nauczysz się kiedyś stawiać przecinki, debilu bez szkoły?

NataliaW napisał/a:

Myślenie użytkowników
Mordują, gwałcą, trują, palą ludzi- hahaha ale skwierczy itd
Piesek pobity- ojj eejj ale jest mi przykro, zaj***lbym takiego h*ja
Bardziej się utozsamiacie z psami bo coraz głupsi jesteście.

A dlaczego niby ktoś ma się utożsamiać z bandą ludzkich karaluchów których jest o 5mld za dużo? Piesków szkoda, miłe stworzenia, pożyteczne.
Zgłoś
gabriel0 2019-11-26, 18:45
W takim razie kto psa dokarmiał przez 2 tygodnie?

Rybka chwyciła spławik
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów