do widzenia
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A na chuj mi takie wirtualne? Otwieram lodówkę, wyciagam zimne i piję a Ty się tasuj przy tych wirtualnych :]
Gregorioo sucho nie mam, ale dzięki
Hehehe, siedzenie o suchym pysku mnie rozbawiło .
A tak serio to wiadomo, że dużo osób pisze to i tamto nt walki wręcz, nikt za to nie wie czy ktoś faktycznie tylko pisze czy ma doświadczenie w praktyce (zazwyczaj oczywiście nie ma:) ) No ale nie wiem czy należy od jechać komuś po majtach z tekstami "mistrz napierdalania sadistica sie odezwał", bo może kiedyś przydarzy się okazja spotkać na jakimś zlocie i będą pełne pory jak ktoś sobie zapamięta różne nieprzechylne epitety w swoją stronę...
A tak serio to wiadomo, że dużo osób pisze to i tamto nt walki wręcz, nikt za to nie wie czy ktoś faktycznie tylko pisze czy ma doświadczenie w praktyce (zazwyczaj oczywiście nie ma:) ) No ale nie wiem czy należy od jechać komuś po majtach z tekstami "mistrz napierdalania sadistica sie odezwał", bo może kiedyś przydarzy się okazja spotkać na jakimś zlocie i będą pełne pory jak ktoś sobie zapamięta różne nieprzechylne epitety w swoją stronę...
Aju86 napisał/a:
A na chuj mi takie wirtualne? Otwieram lodówkę, wyciagam zimne i piję a Ty się tasuj przy tych wirtualnych :]
skończ chociaż 15 lat może rodzice ci pozwolą wtedy zamoczyć usta w piwie:) pewnie i tak ci nie posmakuje bo jest gorzkie:) idz zjedz cukierka
Ha ha, ale się usmiałem Widzę, że rozmowa z Tobą do niczego nie prowadzi, także idź z Bogiem
gozdek napisał/a:
sadistic bez was mistrzów napier**lania się był by niczym:)
Nie każdy, jak ty wychował się w ciepłej piździe, więc swoje ma prawo wiedzieć.
@bezimienny90
"bo może kiedyś przydarzy się okazja spotkać na jakimś zlocie i będą pełne pory jak ktoś sobie zapamięta różne nieprzechylne epitety w swoją stronę..."
Czyli taki BongMan na przykład powinien napierdolić prawie wszystkim osobom, które na owym zlocie by się pojawiły hahaha
"bo może kiedyś przydarzy się okazja spotkać na jakimś zlocie i będą pełne pory jak ktoś sobie zapamięta różne nieprzechylne epitety w swoją stronę..."
Czyli taki BongMan na przykład powinien napierdolić prawie wszystkim osobom, które na owym zlocie by się pojawiły hahaha
Wszyscy takie specjalisty od walk w internetach a w realu nawet konia bić nie potraficie
@19ahmed22 no BongMan miałby wiele "spraw do załatwienia"
@bloodwar niektórzy zapominają jak się bije konia bo mają prawdziwe kobiety nawet tutaj, na sadisticu.
@bloodwar niektórzy zapominają jak się bije konia bo mają prawdziwe kobiety nawet tutaj, na sadisticu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów