Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
lewy-prawy na szczenę Zauważcie, że zazwyczaj na filmikach osoby posiadające większe umiejętności nie gonią za przeciwnikiem - wręcz przeciwnie - kontrują cofając się. Na tym polega piękno tego sportu. Mogliście zobaczyć to ostatnio w walce Góral vs USS gdzie Adamek zbierał w papę jak kiedyś od niego Arreola.
Przyczyna tego jest prosta, oczywiście dla tych co się trochę napierdalali w życiu. Atakujący, szarżując zawsze ma większe prawdopodobieństwo utraty równowagi podczas wyprowadzania ciosu, podczas gdy przeciwnik broniący się, może spokojnie cofając się wyprowadzić cios, który spowoduje u atakującego utratę równowagi.
Jest wiele ciekawostek, ale je najlepiej poznawać poprzez doświadczenie.
Przyczyna tego jest prosta, oczywiście dla tych co się trochę napierdalali w życiu. Atakujący, szarżując zawsze ma większe prawdopodobieństwo utraty równowagi podczas wyprowadzania ciosu, podczas gdy przeciwnik broniący się, może spokojnie cofając się wyprowadzić cios, który spowoduje u atakującego utratę równowagi.
Jest wiele ciekawostek, ale je najlepiej poznawać poprzez doświadczenie.
sadistic bez was mistrzów napier**lania się był by niczym:)
gozdek za to pewnie Ty w chuj długo trenujesz/trenowałeś bądź napierdalałeś się na ulicy.. I zajrzyj do słownika od czasu do czasu - byłby a nie był by..
może słaby jestem z ortografii ale ja dostałem 3 piwa a ty cioto będziesz o suchym pysku siedział
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów