Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nagrywający ma niezły skill, że ominął wszelkie przeszkody
motocykliści nie mają skilla, co najwyżej farta...
Pewnie wam sie dekle w pale nie mieści ale o ile nie jechał szybciej niż dozwolona na tej drodze i byloby to w Posce bo nie wiem co to za kraj i jakie mają przepisy to nie złamał żadnego za to kierowca puszki i owszem.
Mówisz nieprawdę - w polskim prawie motocyklista może omijać pojazdy w ruchu, O ILE nie najeżdża na linię rozdzielającą pasy - tutaj robi to wielokrotnie, zmieniając pas przy okazji....
Mówisz nieprawdę - w polskim prawie motocyklista może omijać pojazdy w ruchu, O ILE nie najeżdża na linię rozdzielającą pasy - tutaj robi to wielokrotnie, zmieniając pas przy okazji....
Co ty pie....
Wróć do dojenia OWIEC... ty widziałeś na tym filmiku osoby omijające???
(omijanie - przejeżdżanie (przechodzenie) obok nieporuszającego się pojazdu, uczestnika ruchu lub przeszkody;)
Nagrywający ma niezły skill, że ominął wszelkie przeszkody
Bo to nie pierwszy raz musi omijać motopipy na asfalcie
Co ty pie....
Wróć do dojenia OWIEC... ty widziałeś na tym filmiku osoby omijające???
(omijanie - przejeżdżanie (przechodzenie) obok nieporuszającego się pojazdu, uczestnika ruchu lub przeszkody;)
Do głownego się nie odniosłeś, a część samochodów stoi ale to trzeba mieć dobry wzrok a nie ludzi obrażać.
O ile nie najeżdża NA LINIĘ CIĄGŁĄ. Naprawdę się nie sprzeczaj tylko poszukaj sam w necie. Nie każ mi dawać Ci linka bo chyba nie jesteś niemotą.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów