18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 37 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 9 minut temu
K.O lewaku
cziskejk • 2014-01-19, 0:44
Po jakim ciosie pada lewak?
.
.
.
.
.
.
.
Prawym prostym

Taki kawał na szybko, jeszcze ciepły.

Zawsze, jak magnes opiłki żelaza, przyciągałem wariatów.
Zgłoś
stery_srh 2014-01-19, 11:05 32
bziktheblue napisał/a:

Masz i leć na główną!

Za co niby bziktheblue dostał warna? Ogarnijcie się kutasiarze - dziesiątki dubli na głównej, a wy kurwa wystawiacie warny za byle co. Powody są najczęściej absurdalne i na dodatek dopisujecie sobie co chwilę kolejne, co jaśniepanów jeszcze denerwuje.

Smak '80 lat...
Zgłoś
ulifont 2014-01-19, 11:49 3
i znowu ten sam schemat w komentazrach nie podoba sie komuś ten pożal się boże żart =lewak, kolega wasiuu ciekawe zauważył, że prawcowcy tu są nimi tylko dlatego, że to modne oraz to, że mogą w ten sposób pokazać jacy są patriotyczni, 90% z was nawet nie zna określenia lewica/ prawica, a go z taką ochotą nadużywa

kubson2n pewnie nie znasz innych prawicowych polityków, co?? tylko tego ,ktory jest najpopularniejszy w sieci i wśród młodzieży

Rzeczpospolito Ślónsko
Zgłoś
edge 2014-01-19, 11:51 1
stery_srh napisał/a:

Za co niby bziktheblue dostał warna? Ogarnijcie się kutasiarze - dziesiątki dubli na głównej, a wy kurwa wystawiacie warny za byle co. Powody są najczęściej absurdalne i na dodatek dopisujecie sobie co chwilę kolejne, co jaśniepanów jeszcze denerwuje.

Ładnie bronisz chłopaka, musisz być autorytetem na paradach równości.

Mam plastikowy pas mistrzowski i jestem kurwa fest!
Zgłoś
Jack Daniel's 2014-01-19, 12:03 4
Debile!
Lewak to sztylet. Nauczcie się kurwa kiedyś.

"Lewak – duży sztylet o rękojeści zamkniętej trzymany w lewej dłoni, używany zarówno do parowania i blokowania nadchodzących ciosów jak i do wykonywania ataków, gdy nadarzy się ku temu okazja. Wykorzystywano go w parze z rapierem lub szpadą (czasem też wykonywany w parze z bronią główną). Wykształcony w Europie Zachodniej w czasach renesansu, używany do XVIII w. (w Polsce nieużywany). Typowy lewak miał duży jelec i ochronę dłoni w postaci wygiętej, trójkątnej blaszki, często zdobionej perforowaniem lub grawerowaniem.
Specyficzną formą lewaka był łamacz mieczy, o grubej, mocnej głowni, wyposażonej w zęby, służące do uchwycenia głowni broni przeciwnika i wytrącenia jej lub złamania."

źródło: Włodzimierz Kwaśniewicz: 1000 słów o broni białej i uzbrojeniu ochronnym.

Wobec powyższego, sztyletu nie można znokautować.
Zgłoś
KondzioW 2014-01-19, 13:08 1
Znam lepszy. Po jakim ciosie pada prawicowiec?
.
.
.
.
.
Po lewy SIERPOWYM

ŁO PAAANIE
Zgłoś
petrick 2014-01-19, 13:09 4
wasiuu napisał/a:

@Ollup, a po co mam konkrety przedstawiać i każdego przekonywać do swojego toku rozumowania? Wystarczy, żeby każdy umiał dostrzec i rozpoznać pojebanych kato-smoleńskich, nienawidzących wszystkich dookoła fanatyków, niby-patriotów, ruso i niemcofobów oraz zwykłych bandytów, którzy za stwierdzenie, że nie życzę sobie wpływu kościoła na życie polityczne byliby gotowi wyjebać mi siekierą. Niech każdy sobie wybierze na scenie politycznej, to co go interesuje, ale kurwa, to powyższe powinno być izolowane, a przez normalnych ludzi ignorowane.

Ktoś tu chyba pomylił PiS z prawicą.
A teraz usuń konto i nie wypowiadaj się więcej na tematy o których nie masz zielonego pojęcia. A najlepiej sprawdź czy twoja głowa jest twardsza od cegły.
Zgłoś
Mizantrop 2014-01-19, 13:20
stery_srh napisał/a:

Nie umiesz czytać czy jesteś upośledzony jak typowy gracz lola. Jest kurwa powód, link do posta uzasadniający więc o co Ci chodzi?

btw. jesteś jego adwokatem czy zwyczajnie wścibskim głupkiem?

Popieram Islamizacje Europy!

Zgłoś
stery_srh 2014-01-19, 13:21 4
edge napisał/a:

Ładnie bronisz chłopaka, musisz być autorytetem na paradach równości.

Nie mierz wszystkich swoją miarą - chodzisz na takie imprezy to twoja sprawa.

Mizantrop napisał/a:

Nie umiesz czytać czy jesteś upośledzony jak typowy gracz lola. Jest kurwa powód, link do posta uzasadniający więc o co Ci chodzi?

btw. jesteś jego adwokatem czy zwyczajnie wścibskim głupkiem?

Głupkiem/upośledzony to sam może jesteś.
71. Dodawanie obrazka "wsiadaj. jedziemy na główną" pod tematem MMK. Ileż można...
Widzisz tam kurwa gdzieś w jego wypowiedzi jakiś obrazek z MMK?
A, no tak... zapomniałem - przecież koło wzajemnej adoracji ma swobodę interpretacji tego co sobie napiszą, a jak nie jest napisane, to będzie.
BTW - jak jesteś taki mądry i uważny, to powypierdalaj te wszystkie duble z głównej, które są.

Smak '80 lat...
Zgłoś
Mizantrop 2014-01-19, 13:41
stery_srh napisał/a:

Nie mierz wszystkich swoją miarą - chodzisz na takie imprezy to twoja sprawa.

Głupkiem/upośledzony to sam może jesteś.
71. Dodawanie obrazka "wsiadaj. jedziemy na główną" pod tematem MMK. Ileż można...
Widzisz tam kurwa gdzieś w jego wypowiedzi jakiś obrazek z MMK?
A, no tak... zapomniałem - przecież koło wzajemnej adoracji ma swobodę interpretacji tego co sobie napiszą, a jak nie jest napisane, to będzie.
BTW - jak jesteś taki mądry i uważny, to powypierdalaj te wszystkie duble z głównej, które są.

Kurwa, Ty już nic nigdy więcej nie mów, bo robisz konkurencje dla autora tego tematu sadistic.pl/dzieciojebcy-aka-moderacja-vt261034.htm2849557

Popieram Islamizacje Europy!

Zgłoś
stery_srh 2014-01-19, 14:03 5
Mizantrop napisał/a:

Kurwa, Ty już nic nigdy więcej nie mów, bo robisz konkurencje dla autora tego tematu sadistic.pl/dzieciojebcy-aka-moderacja-vt261034.htm2849557

W chuj trafne porównanie - w nagrodę możesz mnie pocałować w podeszwę mojego buta, jeśli grzecznie poprosisz.

Smak '80 lat...
Zgłoś
Peter-Norivotset 2014-01-19, 14:15 5
tym moderatorom sie w dupach pierdoli, sypia warnami za co chca,

Wszystkie zamieszczone przeze mnie komentarze to tylko i wyłącznie satyra. Nie mają nic wspólnego z moimi poglądami.
Zgłoś
tranzystor 2014-01-19, 14:57
cziskejk napisał/a:

Po jakim ciosie pada lewak?
.
.
.
.
.
.
.
Prawym prostym

Taki kawał na szybko, jeszcze ciepły.

Zasadniczo ukazuje ten "dowcip" poziom obecnej tutaj gimbazy - dno.
Zgłoś
rav4ever 2014-01-19, 16:57 1
Źle się dzieje na sadolu, warn warna warnem pogania, tak parafrazując. A tak na marginesie, za kazanie wypierdalać komuś, jest ostrzeżenie, czy jeśli napiszę, rav4ever wypierdalaj stąd na kwejka, to dostanę ostrzeżenie?
Zgłoś
Kurual 2014-01-19, 17:09 1
Ahh tym patriotom wyostrzył się żarcik... hohoho
Zgłoś
Mr.Drwalu 2014-01-19, 17:24 1
grzechu5444 napisał/a:

tym moderatorom sie w dupach pierdoli, sypia warnami za co chca,

Nikt nie sypie warnami z dupy. Każdy warn jest opisany wraz z punktem z regulaminu.
Nie siej paniki. Przeglądaj dalej forum, komentuj, baw się i szalej do woli.

Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów