📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ten trzask to była raczej pękająca czaszka a dokładniej to potylica... raczej już nie wstanie...
@crackit oby. Dwóch idiotów mniej na świecie zostanie.
Szmoda, ze film tak szybko sie urywa. Mam przeczucie, ze jakby nagrac jeszcze tak kolejne 30-50sekund moglibysmy zaobserwowac stworzenie pięknego, karmazynowego jeziorka wykwitającego wokół czaszki leżącego.
garota napisał/a:
Po tym pierdolnięciu stracił 50 punktów IQ. Czyli teraz ma 2.
Chyba stracił 50% punktów IQ, czyli teraz ma 2.
Wino_ze_Szczecina napisał/a:
Taki tam koleżeński sparing, w którym jeden z kolegów nie pomyślał że nie jest na macie.
Takie rozbicie nawet na macie to czysta chamówa i większość regulaminów tego zabrania (mowa o grapplingu, a nie MMA).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów