Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
-nie jest to spedalona piłka nożna
-jest agresja
- i kobietki
Heheh rozpierdala mnie ta hamburgerownia zrobili grę gdzie tępe piździska biegają z prawie gołymi dupami i w stanikach aby inni tępi niedojebańcy mieli na co popatrzeć. Nie zrozumcie mnie źle ja nie miałbym nic przeciwko gdyby tu chodziło o prawdziwy sport, rywalizację czy taktykę, ale trzeba być niespełna rozumu aby próbować łączyć sport z pół nagimi kobietami. Przecież to jest tak żenujące, że ciężko sobie wyobrazić coś bardziej żenującego. Ja nie rozumiem jakim cudem jest tam tylu "kibiców" prawdziwy sport + pół nagie kobiety to się kurwa nie klei ani trochę. Teraz nasuwa się pytanie dlaczego oni to robią, bo sama gra bez skąpych strojów byłaby zbyt mało interesująca czy może stroje zawodniczek mają jakieś inne uzasadnienie, którego ja nie dostrzegam?
Pomysł na biznes jest bardzo prosty, wymyśl coś tak głupiego by przyciągnąć jak najwięcej ludzi. Tu mamy sport i prawie nagie kobietki więc i gapie się zlecą.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów