Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak trzeba być spierdolonym aby widzieć cofającą ciężarówkę i stać w miejscu jak chuj po nocy.
Dokładnie tak samo jak wchodząc na pasy nie sprawdzając czy można, bo mamy pierwszeństwo U nas jest dość ludzi z takim porażeniem mózgowym, że takie zachowania zostały ujęte w przepisach.
Jak trzeba być spierdolonym aby widzieć cofającą ciężarówkę i stać w miejscu jak chuj po nocy.
"miała pierwszeństwo"
Myślisz że czemu we wszystkich cywilizacjach, ludach i kulturach kazali im siedzieć w kuchni?
Typowe zachowanie wielu kobiet. Ona ma pierwszeństwo i nie ruszy się kurwa, bo ona ma rację i umrze, ale za to będzie zadowolona, bo miała rację.
Zanim weszły w życie zaostrzające dla kierowców przepisy o przepuszczaniu pieszych na pasach (swoją drogą całkiem słuszne, spadające statystyki o wypadkach nie kłamią), na 10 facetów 9 się zatrzymywało i mnie przepuszczało. Na 10 kobiet 9 tego NIE ROBIŁO, no bo jest kobietą, ma pierwszeństwo, poza tym kosmetyczka nie będzie czekać.
Nie, statystyki właśnie pokazują znaczny wzrost wypadków.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów