18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 44 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Duczki1234 2024-11-03, 7:11 4
Miała pierwszeństwo jego wina!
Zgłoś
Matt 2024-11-03, 7:35 91
Jak trzeba być spierdolonym aby widzieć cofającą ciężarówkę i stać w miejscu jak chuj po nocy.
Zgłoś
Janko 2024-11-03, 8:23 43
Kurwa te ludzie są już całkiem pojebani żadnych odruchów samozachowawczych czekać kurwa aż ją ciężarówka rozjedzie no pojebana
Zgłoś
Hetman_Wielki 2024-11-03, 8:24
h....we na soft nie dawac piwa
Zgłoś
tolek01 2024-11-03, 8:37 5
uparte babsko
Zgłoś
Geraldinio 2024-11-03, 8:42 44
Typowe zachowanie wielu kobiet. Ona ma pierwszeństwo i nie ruszy się kurwa, bo ona ma rację i umrze, ale za to będzie zadowolona, bo miała rację.

Zanim weszły w życie zaostrzające dla kierowców przepisy o przepuszczaniu pieszych na pasach (swoją drogą całkiem słuszne, spadające statystyki o wypadkach nie kłamią), na 10 facetów 9 się zatrzymywało i mnie przepuszczało. Na 10 kobiet 9 tego NIE ROBIŁO, no bo jest kobietą, ma pierwszeństwo, poza tym kosmetyczka nie będzie czekać.
Zgłoś
w................3 2024-11-03, 9:03 15
i te glupie sraki chcą rownouprawnienia haha, juz widze takiego dziurawca na budowie, kutrze rybackim albo gornictwie
Zgłoś
Gienek78 2024-11-03, 9:36 8
Matt napisał/a:

Jak trzeba być spierdolonym aby widzieć cofającą ciężarówkę i stać w miejscu jak chuj po nocy.

Wystarczy być kobietą
Zgłoś
psyhepl 2024-11-03, 9:39 18
Gorzej jak kura, kura czasem biegnie w drugą stronę
Zgłoś
mesjans 2024-11-03, 10:15 19
Kurwa to ja się boję przejść koło stojącej takiej ciężarówki bo mi jeszcze opona strzeli i zabije a ta stoi i patrzy jak dupa w sedes.
Zgłoś
smc 2024-11-03, 10:22 2
Strach z piwnicy wyjść.
Zgłoś
pierdylion83 2024-11-03, 10:32 8
Geraldinio napisał/a:

Typowe zachowanie wielu kobiet. Ona ma pierwszeństwo i nie ruszy się kurwa, bo ona ma rację i umrze, ale za to będzie zadowolona, bo miała rację.
Zanim weszły w życie zaostrzające dla kierowców przepisy o przepuszczaniu pieszych na pasach (swoją drogą całkiem słuszne, spadające statystyki o wypadkach nie kłamią), na 10 facetów 9 się zatrzymywało i mnie przepuszczało. Na 10 kobiet 9 tego NIE ROBIŁO, no bo jest kobietą, ma pierwszeństwo, poza tym kosmetyczka nie będzie czekać.

Mam dokładnie te same obserwacje.
Nie wiem czy wynika to z faktu, że "ona ma pierwszeństwo" czy bardziej z faktu, że znaczna część kobiet, mimo, że "propaganda równouprawnienia" w sprzeczności z otaczającą rzeczywistością pierze wszystkim mózgi gorzej od ruskiej telewizji państwowej, ma trudności z podejmowaniem właściwych decyzji na drodze i przyzwoitym opanowaniem czynności prowadzenia pojazdu.
Tak więc ten "dodatkowy" element sporo namieszał i pewnie minie trochę czasu i "krwi upłynie" zanim to ogarną:
tarnow.eska.pl/tragedia-pod-tarnowem-nie-zyje-4-letni-chlopiec-potraco...
Zgłoś
JanJankowski 2024-11-03, 11:10 3
Co za zjebana pizda! Jak ona dożyła tego dnia? Kto jej dał uprawnienia na motor? Czy jej starzy to pacjenci wariatkowa? Tyle pytań bez odpowiedzi 🫥
Zgłoś
Borsukas 2024-11-03, 11:21 3
W oczekiwaniu na śmierć
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem