📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Czemu kobieta ma jeden zwój mózgowy więcej od kury?
żeby na podwórku nie srała
żeby na podwórku nie srała
@minetek też znałem tą wersję, ale zadałem znajomemu w/w pytanie i on na nie błyskotliwie odpowiedział o jajach, więc nie mogłem się oprzeć i specjalnie założyłem konto na sadisticu, żeby się tym z Wami podzielić
tiru_riru napisał/a:
@minetek też znałem tą wersję, ale zadałem znajomemu w/w pytanie i on na nie błyskotliwie odpowiedział o jajach, więc nie mogłem się oprzeć i specjalnie założyłem konto na sadisticu, żeby się tym z Wami podzielić
ale "normalna" kura raczej nie dziobie jajek - to coś jakby aborcja by była.... chyba .... raczej
dobrze, że dodałeś te ostatnie dwa słowa. dziobią, zapraszam na wieś, można się dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy :p
A tak mi się przypomniało w temacie
Dlaczego kobieta ma o jedna komórkę więcej od konia ?
Żeby nie pić wody z wiadra jak myje podłogę
Dlaczego kobieta ma o jedna komórkę więcej od konia ?
Żeby nie pić wody z wiadra jak myje podłogę
od kiedy kury dziobią po jajach?!
Zoofil alert !
@kiciuchna a skad wiesz ze nie dziobią? kobieta sadistica?
Żeby nie dziobała po jajach.
Kolejny baran, który nie wie, do czego służy enter i że trzeba go puszczać od razu...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów