18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:40
🔥 Przyjaciele - teraz popularne
PsikutaBezS 2024-04-23, 16:01 18
Też bym nie wiedział jak odpalić to gówno. Wynalazek dla biednych ludzi. Dla normalnych cywilizowanych ludzi są samochody.
Zgłoś
niefrasobliwamariola 2024-04-23, 16:03 3
A to śniady fiut, oczami wywraca jakby parę pestek dostał od kolegów z konkurencyjnego gangu zamiast pomóc niewiaście. 😀
Zgłoś
Somberoajaj 2024-04-23, 16:24 2
idiotka ... przecież nie odkręciła paliwa
Zgłoś
R................N 2024-04-23, 16:25 25
PsikutaBezS napisał/a:

Też bym nie wiedział jak odpalić to gówno. Wynalazek dla biednych ludzi. Dla normalnych cywilizowanych ludzi są samochody.

ojojoj No to stój w korkach zamożny cymbale a biedota na jednośladach będzie ci na przednią szybę pluła. Jeszcze kabrioleta sobie kup, to na czoło mele dostaniesz.
Zgłoś
contracts 2024-04-23, 16:29 9
RobsoN napisał/a:

ojojoj No to stój w korkach zamożny cymbale a biedota na jednośladach będzie ci na przednią szybę pluła. Jeszcze kabrioleta sobie kup, to na czoło mele dostaniesz.

Motoseksualista się odezwał. Po chuj pośpiech? Jeśli jesteś ważną osobą to ludzie poczekają.
Zgłoś
juderaus 2024-04-23, 16:32 4
PsikutaBezS napisał/a:

To dlatego jeździsz autobusem?
Zgłoś
antisol123 2024-04-23, 16:32 4
Od razu widać , że nie ustawione.
Zgłoś
Heliar 2024-04-23, 18:06 1
PsikutaBezS napisał/a:

Do odpalenia tego "gówna" nie potrzeba jakiś specjalnych umiejętności, wystarczy IQ na poziomie szympansa.

Somberoajaj napisał/a:

idiotka ... przecież nie odkręciła paliwa

Ty to się chyba na erze Romet-ów zatrzymałeś, od dawna stosują kraniki podciśnieniowe.

Uprzedzając, nie nie mam jednośladu, nawet roweru, anie pedałem, ani samobójcą nie jestem.
Zgłoś
el_kadafi 2024-04-23, 19:32
Jebie fejem. Całe życie odpalała z przycisku a nagle szuka "kopki" której nigdy tam nie było.
Zgłoś
majeńka 2024-04-23, 20:30
Przyjrzyjcie się: jej kapcie wymiatają!
Zgłoś
czerwo157 2024-04-23, 20:55
Ciągnik z glebogryzałką na ulicy?
Zgłoś
b................u 2024-04-23, 22:06
Ale o co chodzi? Pytam poważnie, bo nigdy nie widziałam nawet skutera z bliska (nie żebym nie wiedziała co to, ale nigdy mnie to nie interesowało ani trochę). Jeździłam natomiast motorynkączy jakimś takim piździkiem (kurde wieki temu) więc pewnie podeszła bym do skutera w podobny sposób za pierwszym razem.
Zgłoś
Slowikrwr 2024-04-23, 22:21 1
babazwozu napisał/a:

Ale o co chodzi? Pytam poważnie, bo nigdy nie widziałam nawet skutera z bliska (nie żebym nie wiedziała co to, ale nigdy mnie to nie interesowało ani trochę). Jeździłam natomiast motorynkączy jakimś takim piździkiem (kurde wieki temu) więc pewnie podeszła bym do skutera w podobny sposób za pierwszym razem.

Kobieta zamiast odpalać skuter kopką to naciska po prostu stopkę centralną, na której stawia się skuter.
Zgłoś
hitmeme 2024-04-23, 23:26 1
PsikutaBezS napisał/a:

Tak jest jebać biede.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem