Też bym nie wiedział jak odpalić to gówno. Wynalazek dla biednych ludzi. Dla normalnych cywilizowanych ludzi są samochody.
ojojoj No to stój w korkach zamożny cymbale a biedota na jednośladach będzie ci na przednią szybę pluła. Jeszcze kabrioleta sobie kup, to na czoło mele dostaniesz.
ojojoj No to stój w korkach zamożny cymbale a biedota na jednośladach będzie ci na przednią szybę pluła. Jeszcze kabrioleta sobie kup, to na czoło mele dostaniesz.
Motoseksualista się odezwał. Po chuj pośpiech? Jeśli jesteś ważną osobą to ludzie poczekają.
Też bym nie wiedział jak odpalić to gówno. Wynalazek dla biednych ludzi. Dla normalnych cywilizowanych ludzi są samochody.
To dlatego jeździsz autobusem?
Do odpalenia tego "gówna" nie potrzeba jakiś specjalnych umiejętności, wystarczy IQ na poziomie szympansa.
idiotka ... przecież nie odkręciła paliwa
Ty to się chyba na erze Romet-ów zatrzymałeś, od dawna stosują kraniki podciśnieniowe.
Uprzedzając, nie nie mam jednośladu, nawet roweru, anie pedałem, ani samobójcą nie jestem.
Ale o co chodzi? Pytam poważnie, bo nigdy nie widziałam nawet skutera z bliska (nie żebym nie wiedziała co to, ale nigdy mnie to nie interesowało ani trochę). Jeździłam natomiast motorynkączy jakimś takim piździkiem (kurde wieki temu) więc pewnie podeszła bym do skutera w podobny sposób za pierwszym razem.
Kobieta zamiast odpalać skuter kopką to naciska po prostu stopkę centralną, na której stawia się skuter.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów