📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Żeby wyprzedzić resztę:
Swoją drogą, to koleś wygląda jakby miał z trudem zdobyte wykształcenie podstawowe
Cytat:
Bo chciała wyjść z kuchni
Swoją drogą, to koleś wygląda jakby miał z trudem zdobyte wykształcenie podstawowe
grymas mordercy na twarzy 2 promille we krwi.....żałosny koleś
na drugi dzień pewnie przy kuflu piwa chwalił się kumplom jak to zlał pewnego kozaka
Wypowiem tylko jedno słowo: Ruscy...
Ej kurwa... Kobiet się nie bije, chyba że wyraźnie o to proszą. I podają narzędzia. Tego to do kastracji.
Przetłumaczy ktoś za co łomot dostała?
@KamykHC
Jeśli oburzają Cię takie filmiki, to chyba nie strona dla Ciebie.
Jeśli oburzają Cię takie filmiki, to chyba nie strona dla Ciebie.
hahaha gleba dziwko! hahaha! A teraz tylko czekam na napinaczy:D
@R3D3MON
Nie oburza mnie to, bo lubię każdy rodzaj przemocy, na każdej żyjącej istocie. Nie zmienia to faktu jednak, że gościu jest zwykłym jebanym bydlakiem
Nie oburza mnie to, bo lubię każdy rodzaj przemocy, na każdej żyjącej istocie. Nie zmienia to faktu jednak, że gościu jest zwykłym jebanym bydlakiem
nigdy nie palne dziewczyny !! ale tej bym wiebal LAC TLUSTA KURWE !!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów