18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 23 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
Kobieta "mechanik"
jarosword14 • 2013-08-22, 13:43
Rozmowa z moim ojcem podczas oglądania reklamy, na której kobieta wymienia olej w samochodzie (a raczej go nalewa) i brudzi przy tym swoje ubranie:
O: Wiesz gdzie taka baba może wymienić olej?
Ja: No gdzie?
O: Co najwyżej w kuchni, na patelni niech sobie wymienia!

Nie spodziewałem się po nim takiego tekstu, czekam na następne.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
GoldRoger777 2013-08-22, 13:45 11
Niech teraz opowie to samo Twojej matce
Zgłoś
twisternh 2013-08-22, 15:09
opowie i nie bedzie obiadów przez tydzień
Zgłoś
piotrekp25 2013-08-22, 17:42 3
Twój ojciec to prawdziwy sadysta
Zgłoś
Ojciec_Stiffmeistera 2013-08-22, 19:06 19
"Nie spodziewałem się", "czekam na następne" Coś mi się zdaje ,że poznaliście się stosunkowo niedawno
Zgłoś
DeX3r 2013-08-22, 19:07 7
Z cyklu: ojcowie sadyści.
Jesteś nominowany do nagrody najbardziej sadystycznego ojca roku, gratulacje! Nagrodą będzie manicure i pedicure dla tatusia.
Zgłoś
S................s 2013-08-22, 19:16 3
W kuchni! Dobre, tego sie nie spodziewalem, tu nawijka o kobietach potem nagle kuchnia, genialne, ta oryginalnosc, szkoda ze autor nie pisze scenariuszy bo jego filmy byly by kasowe. kurwa
Zgłoś
mieszalniapasz 2013-08-22, 19:27 1
Nie dość że dowcip stary jak świat to jeszcze został zjebany.
We frytkownicy kurwa, a nie na patelni. Patelnie to można strzelić fajnej skórze.
Ehhhh... długo by tłumaczyć...
Zgłoś
MikeMO 2013-08-22, 19:27
Tekst dobry w chuj. Zajebisty :|
Zgłoś
Kakaowy Szatan 2013-08-22, 19:35
Kiedyś smażyłem schabowe na oleju silnikowym 10w40 troche brzuch bolal ale szlo zjesc
Zgłoś
S................s 2013-08-22, 19:37
@UP Jestes zywym przykladem ze selekcja naturalna czasem zawodzi, ale nie martw sie, z glupoty sie nie wyleczysz i niedlugo jak bedziesz mial farta to zagoscisz na hardzie
Zgłoś
p0rucznik 2013-08-22, 19:39
urzekła mnie Twoja historia...

Zgłoś
Kakaowy Szatan 2013-08-22, 19:44
Sataris,
Stary zapomniał po porodzie ukręcić Ci głowę jak kurczakowi, oszukałeś przeznaczenie, selekcja Cię omineła więc spotkaliśmy się tu
Zgłoś
teken 2013-08-22, 20:05
Cytat:

Nie spodziewałem się po nim takiego tekstu, czekam na następne.

Zakradnij się kiedyś w nocy pod sypialnię rodziców to się pewnie przestraszysz jak ze sobą "rozmawiają"
Zgłoś
jajucho 2013-08-22, 20:40 2
łeehehehehe kurwa ni to śmieszne, ni ciekawe.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem