📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Podejrzewam że młody coś odjebał i się stara wkurwiła. Klasyka, ale jak na Chiny to słabo.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Jak tylko koleś podniesie głowę i powie "przestań" to już jest przemoc domowa wobec kobiety. Ach, podwójne standardy
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Mała, krzykliwa i ruchliwa, jak moja matematyczka z liceum
Się śmiejecie, ale u nas teraz takie prawo uchwalili, że jakby akcja działa się w PL i gość by wstał i zaczął się bronić, to by się mógł pożegnać z mieszkaniem, bo oskarżenie o przemoc już wystarcza do tego, żeby się kogoś pozbyć z mieszkania, a przecież przemoc działa tylko w jedną stronę.
W Chinach kobiet jest jak na lekarstwo, więc rucha się i nie wybrzydza
i taką popchniesz to jesteś domowym ninja bo bijesz kobiety
to azja, tego nie ogarniesz, jakby wstal to by przyszedl kolega od Sziroko Nagasuko, prezesa dzielni, wydlubalby oczy i zjadl mame
outsidethebox86 napisał/a:
Mała, krzykliwa i ruchliwa, jak moja matematyczka z liceum
Ruchałeś?
niklot napisał/a:
Ruchałeś?
Haha nie ruchnelabym mając pisiora. W żaden sposób nie była atrakcyjna.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów