📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Warto rozważyć karanie za taki czyn aż po piąte pokolenie. Wtedy może spadłaby liczba kretynów na rowerach, którzy mają gdzieś przepisy... (samochodziarzy i innych też, ale ten wątek jest o rowerzystce). Taka scena z przyszłości: "...mamo, kup mi rower! — Nie! Twoja prababcia kupiła i musimy przez to żyć za minimalną. Jeśli będziesz grzeczny, to może twojego wnuka będzie na to stać...”
Trzeba było ten głupi łeb obrócić łaskawie, czy na pewno nic nie jedzie.
Nie zasygnalizowała ręką zamiaru skrętu i nie upewniła się czy pojazd z tyłu to widzi i wytraca prędkość. Nic dziwnego, takie kobity na swoich damkach są na tyle upośledzone motorycznie, że trzymanie, nawet przez chwilę, kierownicy jedną ręką kończy się tarką o asfalt.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów