1szego planu nie zczaili, podobnie jak ja za 1szym
Jedenszego, jedenszym?
Jaka pogoda pod Kasprowym?
;>
Czy można wrzucać filmiki w mniejszym formacie? Tu zbyt dokładnie wszystko widać
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówOczywiście producent na pewno przewidział aby przykręcać taki belek do podłoża, ale te chuje nie uznają BHP i zasad bezpieczeństwa. Trzeba przewidywać takie sytuacje, nie każdy musi się znać - wsadzić właściciela siłowni do więzienia za takie partactwo.
Jaki kurwa belek do podłoża jak kurwa przykręcać, łeb by ci pasowało przykręcić do asfaltu na A4 w stronę Balic. Są stojaki na sztangę które mają zabezpieczenie przed takim zdarzeniem ale nie wszystkie i właściciel siłowni jest huja winien głupota ludzi i tyle w temacie
Jaki kurwa belek do podłoża jak kurwa przykręcać, łeb by ci pasowało przykręcić do asfaltu na A4 w stronę Balic. Są stojaki na sztangę które mają zabezpieczenie przed takim zdarzeniem ale nie wszystkie i właściciel siłowni jest huja winien głupota ludzi i tyle w temacie
To było nawiązanie do bredni upośledzonych downów z tego tematu sadistic.pl/t/588049 a ten "belek" , to już z któregoś komentarza powyżej.
Z tego (strzałka w dół)
dziewczyna zdjęła coś tam (talerz czy jak to się nazywa) z jednej strony, a ten tam belek walnął faceta w łeb...
no faktycznie, jak lekarz się zapyta, fajniej jest odpowiedzieć, że to sztanga mnie walnęła, tak bardziej szlachetniej brzmi
To Grudziadz był, na plaskiej ławce, sztanga spadła mu na szyję
to nie ten, ten dostał w łeb belkiem