dziewczyna zdjęła coś tam (talerz czy jak to się nazywa) z jednej strony, a ten tam belek walnął faceta w łeb...
to żaden belek tylko sztanga
Łona wyobraźni pozbawiona !
Łona powinna być za to grupowo wydupcona !
Ot co !
P.s . Wróciłem ! Po 30dniach banicji ale jak to mówił Michał Wołodyjowski ,, nic to '' !
Przez podpierdalacza podpierdolony żem ja został. Na szczęście ten osobnik podszywający sie pod kobietę dziś o 15.16 dostał bana na 30 dni... Sprawiedliwość jednak na Sadolu istnieje!
Cóż za przypadek że właśnie tego dnia kiedy ja wróciłem
Wróciłem by bawić Was i wkurwiać swoimi komentarzami, dla każdego coś się znajdzie !
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.dziewczyna zdjęła coś tam (talerz czy jak to się nazywa) z jednej strony, a ten tam belek walnął faceta w łeb...
Dzięki za opis bo bym się nie domyślił...
Łona z kuchni wypuszczona !
Łona wyobraźni pozbawiona !
Łona powinna być za to grupowo wydupcona !
Ot co !
P.s . Wróciłem ! Po 30dniach banicji ale jak to mówił Michał Wołodyjowski ,, nic to '' !
Przez podpierdalacza podpierdolony żem ja został. Na szczęście ten osobnik podszywający sie pod kobietę dziś o 15.16 dostał bana na 30 dni... Sprawiedliwość jednak na Sadolu istnieje!
Cóż za przypadek że właśnie tego dnia kiedy ja wróciłem
Wróciłem by bawić Was i wkurwiać swoimi komentarzami, dla każdego coś się znajdzie !
Grupowo wydupcona tzn jeszcze nagroda jej sie nalezy za rozjebanie komus lba ?
Grupowo wydupcona tzn jeszcze nagroda jej sie nalezy za rozjebanie komus lba ?
Racja, ma być kara ! a więc w kakało na sucho!