Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Baba do odstzrału. Totalna amatrorka. 4 psy stworza teraz sforę, bedą latac po okolicy i zagryzać inne stworzenia, stwarzac zagrożenie.
Kiedys pełno tego latało po wichach i człowiek musiał je zaganiac za ogrodzenie i wybijac kołkiem lub widłami, właśnie przez takich frajerów jak na filmiku.
Jeżeli masz gdzies autostrade to wywieź psa na MOP-a, duża szansa ze ktoś przygarnie lub samochód przejedzie. Jeżeli nie, to ekspresówka lub inna ruchliwa trasa. Mozna puścić w sezonie jak mysliwi maja polowanie, z chęcia postzrelaja do rucjhomego celu. Ale najlepiej zrzucić z mostu.
Myśliwi już nie mogą strzelać do bezpańskich psów, bardzo boleję nad tym.
Skoro jesteśmy tacy nowoczesnii jak cała UE i zabija się niepotrzebnych starych, chorych ludzi i nazywa się to eutanazją. to jeśli pies jest nie potrzebny to powinno być legitne żeby zajechać do weterynarza i zrobić mu eutanazję. Moje ciało moja sprawa=mój pies moja sprawa.
k***a kiedys bongman, lajola, teraz poligon.... gwiazdy sadola k***a jego mac :/
zapomniałeś o mistrzu języka fantastiko
k***a kiedys bongman, lajola, teraz poligon.... gwiazdy sadola k***a jego mac :/
Przynajmniej jest ciekawie i nudnym chujem nie wieje
Baba do odstzrału. Totalna amatrorka. 4 psy stworza teraz sforę, bedą latac po okolicy i zagryzać inne stworzenia, stwarzac zagrożenie.
Kiedys pełno tego latało po wichach i człowiek musiał je zaganiac za ogrodzenie i wybijac kołkiem lub widłami, właśnie przez takich frajerów jak na filmiku.
Jeżeli masz gdzies autostrade to wywieź psa na MOP-a, duża szansa ze ktoś przygarnie lub samochód przejedzie. Jeżeli nie, to ekspresówka lub inna ruchliwa trasa. Mozna puścić w sezonie jak mysliwi maja polowanie, z chęcia postzrelaja do rucjhomego celu. Ale najlepiej zrzucić z mostu.
A ten znowu swoje... To już powoli nudne się robi.
kurwa kiedys bongman, lajola, teraz poligon.... gwiazdy sadola kurwa jego mac :/
A może to jedna osoba w trzech postaciach?
Tzw. Buk ociec
fantastico był zajebisty w odróżnieniu od tych szukających atencji fagasów.
Przez Fantastico przestałem zaglądac na sadola.
Typiarka do odstrzału. Później takie psy pałętają się po okolicy stwarzając zagrożenie dla dzieci i naszych zwierząt, bo będą walczyć o teren. Do tego głód i działanie ludzi, którzy będą chcieli ich przegonić wywołają w tych psach agresję.
Po chuj załatwiać sobie psa dla którego później nie będzie czasu?
W dodatku w takiej Polsce biedne gminy i powiaty nie mają pieniążków, żeby wysłać takiego kundla do schroniska bo to spory koszt, a nawet większy niż utrzymanie jednej osoby. Nie dziwię się ludziom jak poligon, którzy później takie przybłędy trują lub eliminują. Bezdomny piesek nie może być wyżej w hierarchii od człowieka mieszkającego w danej okolicy.
A żeby Ciebie ciulu z mostu zrzucił. Niedojebany platfusie...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów