📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
za takie widoki ode mnie również piwko tylko te cycki mnie rozpraszają..
nie wiem dlaczego ale większość kobiet lepiej wygląda w ubraniu i w szpilach na nodze. Później się rozbierze i czar pryska cycki wiszą, nogi grube i krótkie, dupa wielka a jeszcze niech makijaż zmyje o kurwa potwór. Z nami jest inaczej w ubraniu dobrze bez jeszcze lepiej.
Wszystko ok tylko drażek się jej wysunął!
Harison Ford ja mijal w powietrzu i zapatrzony na cyce sie rozpierdolil na polu golfowym. Stary, a myslal, ze zaliczy u niej dolek ehhh.
novy po prostu napisz, że jesteś gejem i wolisz oglądać rozbranych chłopów niż takie rozkoszne i jędrne cycuszki jak powyżej zostały przedstawione.
Velture napisał/a:
Jak się lepiej przyjrzeć to na filmie widać też helikopter.
To nie helikopter, tylko wiatrakowiec albo inaczej autożyro. Śmigło u góry obraca się swobodnie - nie jest napędzane.
Jeden z najsensowniejszych ultralightów - bardzo krótka droga startu i lądowania, bardzo bezpieczny (ląduje na autorotacji po padnięciu silnika). W odróżnieniu do helikopterów nie może zrobić zawisu.
EDIT - dla wyjaśnienia jeszcze - czasem stosuje się tzw prerotację - czyli przy starcie silnik rozpędza śmigło nośne, co skraca drogę startu do kilku metrów. Po rozpędzeniu silnik przełącza się na śmigło napędowe.
ciekawe
czym obsługuje drążek
czym obsługuje drążek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów