Więc przestałem celować w nią flarą...
@radek225
Ty byś pewnie już poległ przy obsłudze kuchni indukcyjnej.
Mam taką, mogę ją obsługiwać z zamkniętymi oczami, żaden problem.
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerBaba plus jakiekolwiek urządzenie mechaniczne, elektroniczne, jakakolwiek broń to po prostu postrach, pogrom, pożoga. Jedyne urządzenie z jakim powinna się baba obchodzić to kuchnia indukcyjna, zmywarka, lodówka, odkurzacz, piekarnik, mikser no i zlew. Po to powstała pralka automatyczna, by kobieta też mogła programować. A po urzędowaniu w kuchni powinna iść do łóżka i wypiąć dupę. W XIX wieku to właśnie robiły kobiety + rodzenie dzieci, śpiew, taniec, recytowanie wierszy i malarstwo. A potem się kurwom emancypacji zachciało i teraz masz kurwę jadącą samochodem, która się maluje, albo napierdala przez telefon przy okazji zarzynając sprzęgło.
tak na kobiety psioczą tylko ci zakompleksieni z małym chujem którzy nigdy nie mieli dobrego kontaktu z rodzicielką ani z inną kobietą więc nic tylko współczuć
tak na kobiety psioczą tylko ci zakompleksieni z małym chujem którzy nigdy nie mieli dobrego kontaktu z rodzicielką ani z inną kobietą więc nic tylko współczuć
Nie jestem zakompleksiony, tylko jak się trafia na suki, które tylko chcą cię na alimenty złapać, albo doić z ciebie hajs, to tak później facet wypisuje w necie.
odbijasz się deklu w tym cygańskim czajniku, jak coś próbujesz podgrzewać w misce szklanej na indukcji to dziesięciu takich jak ty by miało mniejsze IQ jak jedna blondynka, tu możesz sobie udawać macho a w domu w nogach pewnie jak pies śpisz
odbijasz się deklu w tym cygańskim czajniku, jak coś próbujesz podgrzewać w misce szklanej na indukcji to dziesięciu takich jak ty by miało mniejsze IQ jak jedna blondynka, tu możesz sobie udawać macho a w domu w nogach pewnie jak pies śpisz
Uaaaaa, i co tam widzisz pacanie jebany w tym odbiciu? Jakieś cechy szczególne? To już Kurwa na płycie miski postawić nie można? Mój dom, mogę na indukcji jedwabniki hodować, jak będę miał taki kaprys, a tobie chuj do tego śmieciu. Gotuj sobie dalej na gazówce.
To połóż cebulę na patelni a nie na indukcji.
Baba plus jakiekolwiek urządzenie mechaniczne, elektroniczne, jakakolwiek broń to po prostu postrach, pogrom, pożoga. Jedyne urządzenie z jakim powinna się baba obchodzić to kuchnia indukcyjna, zmywarka, lodówka, odkurzacz, piekarnik, mikser no i zlew. Po to powstała pralka automatyczna, by kobieta też mogła programować. A po urzędowaniu w kuchni powinna iść do łóżka i wypiąć dupę. W XIX wieku to właśnie robiły kobiety + rodzenie dzieci, śpiew, taniec, recytowanie wierszy i malarstwo. A potem się kurwom emancypacji zachciało i teraz masz kurwę jadącą samochodem, która się maluje, albo napierdala przez telefon przy okazji zarzynając sprzęgło.
Prawdę rzekłeś (po części)ale to się ma nijak do tego nagrania .
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów